May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Snyd ikke dine børn og dig selv for disse unikke jule-oplevelser!

luciachrborgamalienborg

Skattejagt under Christiansborg slotsplads

At tage på skattesjagt i Absalons borg, i ruinerne under Christiansborg er en ret blæret ting at opleve. Ligesom i julekalenderen “Absalons hemmelighed” kan man vælte rundt i de mørke underjordiske gange under Christiansborg slotsplads.

Her kan I ta’ hen tirs-søn i hele juleperioden mellem kl. 10-17 (dog lukket d. 24,25 og 31 dec). Det koster 25 for børn og en halvtreller for voksne.

Læs mere info her.

Disney-klassikere i Cinemateket

Det er som regel ikke svært at få tiden til at gå i julen med børn. Der sker mange ting rundt omkring. Og hvis man ikke gider gå ud, er det jo også meget dejligt bare at sidde og skovle konfekt og juleknas indenbords, mens man ser (jule)klassikere. Lidt ud skal man dog før man kan sætte nummi i sædet og hygge sig foran skærmen i Cinemateket, hvor de i hele december viser Disney-klassikere for børn – og voksne til 70 kr. pr. tud.

I kan eksempelvis se Dumbo, Askepot og Snehvide og de syv små dværge. Der er et hav af film at vælge mellem. Her kan vi forældre døse hen, ved siden af vores ynglingskræ’s og flashe tilbage til egen barndom, mens vi blunder i ny og næ og indhenter lidt af den manglende nattesøvn – uden nogen opdager det i mørket 😉

Se hele programmet her.

Red julen på Amalienborg 

Sidst men ikke mindst ville jeg ikke snyde familien for julejagt på Amalienborg. Wow, hvor blæret. Jeg tror, at jeg tager min prinsessekjole på den dag jeg skal derind og så håber jeg på at møde Frede aka Pingo – eller Prinsgemalen, mjaaarj helst ikke… – og få et lille møsser. Hvis du og krapylerne vil det samme så er det sidste chance her i weekenden (19/20) og på tirsdag d. 22 dec. kl. 11.15 og 13.15. Børnene skal redde julen ved at løse nogle opgaver rundt omkring på slottet. Der er også mulighed for at lave julepynt og gå lucia optog.

Gratis for de små men 90 kr. for os store (voksne).

Yderlige info her.

God fornøjelse, måske vi ses så 🙂

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Uncategorized
Sydhavnsmor

Lampemani – UDSALG UDSALG UDSALG

Loftslampe i træ / Grøn glaslampe / Kobber bordlampe / Tråd pendellampe / Glaspendellampe / Gylden glaspendellampe /Bordlampe med flere pærer / Gulvlampe / Her er et hurtigt lørdagstip til boligtyperne,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top