May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Servicemeddelelse til de lækkersultne ;-) – sydhavnsmor.dk

img_8598Blot til info, hvis man har en sød tand – jeg har gang i en mel – og sukkerfri julekalender på sydhavnsmor.dk’s Facebook HER, hvor man dagligt til og med jul (og derefter et par gange ugentligt) kan inspireres til at lave mel – og sukkerfri bagning der gør de fleste maver glade 😉

Så vil du følge med kan du hoppe over på fjæsen og gøre det her, så du ikke går glip af de nemme, lækre opskrifter på alt fra raw chokobarer og svampet brownie til grønne proteinboller der kun indeholder 60 kcal.

Ha’ en dejlig aften ❤️

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top