May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Yihaaaa: 20 % på Karmameju!

image

Jeg er ret vild med at pleje min (tørre) hud, filtrede hår og slaskede krop, med naturlige produkter. Så er der til gengæld andre ting jeg er knap så vild med. Som fx opvask, støvsugning og den slags 😉 Jeg er faldet over et stinkende godt tilbud HER på Karmameju-produkter (alt på 20 %) og ville da lige dele det med jer andre, hvis der var nogen der ka’ li’ den slags 👍🏼

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top