May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sydhavnsmor i Vild med dans

image

De fleste synes det er lidt pinligt at indrømme det. Jeg blotter mig nu alligevel, som én af de få, og fortæller sandheden 😉 : Mine favorit tv-programmer er boligprogrammer, skihop – og Vild med dans 😝. Derfor blev jeg selvfølgelig lidt hed, da jeg i forgårs opdagede at det var tid til endnu en omgang fredags-danceparty, i min tv-box.

Faktisk har jeg været i studiet af flere omgange. Første gang var før jeg havde planer om at få mand og børn. For Real. Jeg havde ikke mødt Martin, og det jeg gik mest op i foruden at pleje mine venskaber og stambarer, var at have det sjovt. Det havde jeg i den grad også dén aften i studierne på Amager, for der var fri bar – som min veninde Sofie og jeg udnyttede i stor stil. Jeg kan faktisk ikke huske hvem der dansede, for det gik vi ikke rigtig op i, men jeg husker til gengæld at vores efterfest endte på et skummelt og mørkt værtshus, på Amager.

For tre år siden røg jeg i studiet igen. Min gode veninde Mathilde skulle nemlig lære at danse af Thomas Evers. Og det gjorde hun. Hun blev så mega god, at hun fik hovedrollen i Dirty Dancing i Tivoli og senest i Operaen. Jeg var hendes gæst et par gange, og slugte – desværre ingen vin, for den fri bar var afskrevet – røv sygt 😉 – alle dansetrin og drømte mig selv hen på gulvet i store, vilde kjoler 😏

Ærlig talt synes jeg det er kedeligt, at man skal være kendt for at være med. Det udelukker jo lissom os andre 😉. Og dog – man kender jo faktisk ikke halvdelen af deltagerne, men når man som jeg, fredag efter fredag ‘pjækker’ fra fester og middage med vennerne, fordi man blir panisk bare ved tanken om at gå glip af et eneste program 🙈, lærer man dem hurtigt at kende. Ku’ I ikke os godt tænke jer, at lære at danse sådan for real? Det ku’ jo være åndssvagt sejt!

Tror jeg hepper lidt ekstra på ham fægteren der. Hvem er jeres favorit? 🙈 Eller tør I (heller) ikke at indrømme, at I sluger programmet uge efter uge? 😉

image

Math og min søster Linn

image

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Mit nye arbejde

I sidste uge fortalte jeg at jeg var på udkig efter et bi-job. Som flere ved har bloggen været mit fuldtidsarbejde de sidste mange måneder, og

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top