May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Slanker. Forlænger livet. Får fastere bryster. Øger sexlysten. What’s not to like?

slankeresexetlevelængere

Orv, dér blev jeg fanget. Jeg scrawlede lige ned gennem min eeeelskede FB side og SLAM! Lige dér fangede mine øjne fire vigtige punkter, man som mor ofte føler, man ikke liiiiige besidder.

Det der er tale om i overskriften er naturligvis chokolade. Vidundermidlet over alle, der kan redde ens sure røv, anytime. Stik mig en bid, moster! Eller en hel plade og du har reddet min dag!

Men åbenbart også mit liv. Om ikke andet forlænget det. Gjort mig slankere. Selv efter en hel plade?! Hevet guirlanderne op fra navlen og gjort dem faste. Og ikke mindst; gjort mig til noget af en fræk satan i – og uden for sengen.

Tak chokolade!

Det ville jo være helt fantastisk hvis alle disse chokolade-er-den-vildeste-opdagelse(s) trends faktisk holdt stik. Så tror jeg verden ville være et meget bedre sted at være i. Ligesom med rødvin. Når der i medierne fables om, at vi skal/kan drikke min. et glas rødvin om dagen, så lever vi – igen, lidt længere og holder hjertet sundt. Jeg elsker den slags oplysninger og tror – om ikke andet overbeviser mig selv om, at det er mest korrekt at tro på dem.

Hvis nu det er sandt at chokolade virkelig slanker, forlænger livet, giver fastere bryster og øger sexlysten. Så er verden IKKE af lave, i hvert fald.

Er der nogle af jer derude, der har oplevet nogle vidundermidler, som kan gøre en halvafdanket guirlande-træt mor, pænere eller mere energisk, så synes jeg det ville være passende, at I liiiige ga’ jeres råd videre her tak 😉

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Uncategorized
Sydhavnsmor

Havregrødschips

Når man et stort chipsædende væsen, som jeg, er det jo helt vildt jeg ikke før har lavet de her havregrødschips. For de er gode.

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top