May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 bøger du SKAL læse/lytte til

ANNONCE

Jep, det mener jeg – her er 5 bøger, du SKAL læse eller lytte til – og endda kan du gøre det helt gratis, i hele 30 dage, med koden SYDHAVNSMOR hos Mofibo, uden binding – opret dig blot HER.

Fårking gravid af Sofie Linde

Den første bog, er bogen herover, skrevet af Danmarks blonde darling, Sofie Linde. Hvem elsker ikke Sofie? 😉 Nu har hun skrevet en bog, om at være fårking gravid – og den skal du da ikke være den eneste der ikke har læst, vel? 😉

HER kan du hente Fårking gravid gratis <3

Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof

Jeg er meget uenig med kvinden politisk, men det behøver vel ikke at betyde, man ikke kan lytte lidt til hendes bog – som jeg faktisk allerede har slugt på halvandet døgn?

Find lydbogen, der er læst op af Hella herself, HER

Mere Hella – og Thisted i én:

Bryster skal hoppe når man hikker af Hella Joof og Karen Thisted

En bog, om at genkende sig selv i andres lort – og finde trøst i, at man ikke er alene om det 😉

Bogen kan læses HER, gratis of course 🙂

Den der lever stille af Leonora Christina Skov

Jeg har været der før, og anbefalet den geniale bog, som er en af de bedste jeg har lyttet til i mange år!

Fang bogen der handler om et mor-datter forhold, der (forhåbentlig) ikke er helt normalt HER.

Sidst, men ikke mindst – Ternet Ninja – som lydbog? Yes!

Ternet Ninja af Andersen Matthesen

Anders Matthesen har lavet en genial film, jeg allerede har slugt råt, en sen aften i Cinemaxx på Fisketorvet. Virkelig genialt manuskript. Jeg er ikke kæmpe fan af danske komikere, men Anders Matthesen er fandme go’! Bogen, Ternet Ninja, kan læses som e-bog – den MÅ læses <3

Giv den et skud HER – det vil jeg gøre 🙂

Der er tusindvis af andre gode bøger hos Mofibo, og som sagt giver koden SYDHAVNSMOR dig 30 dages gratis adgang, uden binding, til tjenesten, som jeg selv er afhængig af, når jeg bager, går ture og træner.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top