10 glutenfri kager
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 fantastiske – og nemme kageopskrifter uden mel og sukker

10kager

10 fantastiske – og nemme kageopskrifter uden mel og sukker finder du her. Da jeg startede domænet sydhavnsmor.dk var mine intentioner omkring bloggen egentlig ikke, at den skulle indeholder opskrifter. Jeg var glad for at bage. Hvis det var nemt, men var normalt ikke typen, der stod i køkkenet i flere timer og eksperimenterede. Men det er jeg blevet. Og jeg er ret så vild med det. Så tak til jer, der har motiveret mig, til at eksperimentere og dele flere (sundere) opskrifter med jer 🙂 Mange – mel, sukkerfri – og nogle laktose og æggefri – kager er det blevet til, og her af 10 af de mest læste Sydhavnsmamma-kageopskrifter:

cookiespeanut

1. Peanutbutter cookies (indeholder heller ikke æg og mælk)

svampetbønnebrownie

2. Svampet protein brownie (indeholder heller ikke mælk)

verdensnemmestekage3

3. Verdens nemmeste chokoladekage af to ingredienser (indeholder heller ikke mælk) (min mest populære kageopskrift til dags dato)

kakaomuffin

4. Super sunde kakaomuffins 

rabarber2

5. Rabarbar-mazarintærter

chokoladekagetominutter

6. Sund chokoladekage på to minutter (indeholder heller ikke mælk)

rødbedemuffin

7. Chokolademuffins af rødbede (indeholder heller ikke mælk)

gulerodskage

8. Raw gulerodskage (indeholder heller ikke mælk)

kagkager

9. Kajkager 

chococococoffeekage

10. Raw choco coco coffee kager (indeholder heller ikke æg og mælk)

Kan du li’ iiiiiiis? Så prøv lige denne laktosefrie satan, som selvfølgelig også er sukkerfri (uden at være hellig 😉 ):

is1

Sund og cremet kokosis – uden mælk og sukker, af bare TO ingredienser!

Kommenter gerne med din favorit kageopskrift!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top