May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

VELOUR, VELOUR, VELOUR

Har nogen for tiden velour på, skal de altså ikke løbe mange gange rundt om min seng. Jeg er nemlig velour-besat. Det ses ikke, for jeg har i det seneste brugt “alle” mine penge på at lave drengeværelse, bage (maaaaange) kager og  har slet, slet ikke haft tid til al det shopping, fordi jeg forsøger at være anti-Lars 😉 Men nu har jeg besluttet mig for snart at gå amok i velour og ønsker mig alle disse lækre velour-sager.

Der er noget hotel-stemning over en sengegavl, som jeg synes er lækkert og luksusagtigt. Den jeg har fundet her (som selvfølgelig er i… velour) koster kun 1300 kroner, hvilket jeg ikke synes er galt, når man tænker på, hvor dyrt det er at være på hotel 😉

Clutchen er skide fin, skoene søøøø’ og kjolerne er da bare for sexy, ik? 😜

image

image

“BALLET”SKO

image

VELOUR BUKSER 

image

CLUTCH 

velour5

LYSERØD KJOLE

velour8

BLÅ VELOUR-KJOLE

velour2

SILVERDRESS

velour9

BLÅ VELOUR-KJOLE

velour1

VELOUR SENGEGAVL 

FINDES I FLERE FARVER

velour3

 

ROSA NEDERDEL

Indeholder affiliatelinks

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top