indisk curry chicken
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Indisk chicken curry

indisk curry chicken

Indisk curry chicken, eller kylling I karry er virkelig lækkert! I løbet af ugen har jeg delt flere opskrifter med jer fra det æææææk’sotiske India – indisk dahl & indisk butterchicken. Men også på min Instagram @sydhavnsmor.dk har jeg delt en opskrift – nemlig denne indiske curry chicken.

I kan finde opskriften på curry chicken her.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

Den bedste blender fra Wilfa

Jeg får så mange spørgsmål angående min blender fra Wilfa, efter at jeg er begyndt at dele mange opskrifter på smoothies og greenies i mine

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top