indisk curry chicken
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Indisk chicken curry

indisk curry chicken

Indisk curry chicken, eller kylling I karry er virkelig lækkert! I løbet af ugen har jeg delt flere opskrifter med jer fra det æææææk’sotiske India – indisk dahl & indisk butterchicken. Men også på min Instagram @sydhavnsmor.dk har jeg delt en opskrift – nemlig denne indiske curry chicken.

I kan finde opskriften på curry chicken her.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top