mango lassi
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Mango lassi – indisk smoothie

mango lassi - indisk smoothie

Så’ det søndag, venner! Og det betyder at den lækre indiske laban; opskriften på mango lassi – indisk smoothie, skal deles med jer! Indisk mad-tema slutter i dag, og det har været en ren fornøjelse at udvikle opskrifter på indisk dahl og butterchicken for jer til bloggen, og indisk curry – kylling i karry på Instagram @sydhavnsmor.dk <3

Som jeg fortalte i sidste opskrift-indlæg, har jeg været i indien way back, og selvom jeg ikke husker meget af hvad jeg spiste (muligvis fordi jeg var ung og gik mere op i flydende procenter med proteiner og næring), husker jeg at have slubret en mango lassi eller to i mig på ferien til Indien. Mango lassi, som jeg kalder en indisk smoothie, er ikke overdrevent sød, ligesom mange smoothies er. Og det kan jeg godt lide! Jeg har peppet min lassi lidt op på ægte ‘sydhavnsk’ manér, og knaldet lidt frossen blomkålsris i – det smages ikke, men det føles godt, I ved 😉

Nå, skal vi frem til det vi er klikket ind i indlægget for?

Opskriften!

mango lassi
Min bog “Søde sager med grøntsager kan købes her

Mango lassi – indisk smoothie (2 – 3 portioner)

Det skal du bruge

300 g frossen mango

1 håndfuld frossen blomkålsris

2 dl neutral youghurt

1 dl mælk

1-2 tsk. honning (er du diabetiker kan du erstatte med fx Fiber Sirup Gold)

Evt. kanel, kardemomme og vaniljepulver og et skvæt citronsaft

mango lassi

Sådan gør du

Mix hele balladen i en god blender. Er massen for tyk kan du tilføje lidt ekstra mælk/vand.

Indeholder 140-210 kcal per portion

Du kan finde flere opskrifter her og på min Instagram @sydhavnsmor.dk <3

mango lassi
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top