May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Glutenfri tortilla pizza på 20 minutter! – sydhavnsmor.dk

img_1288

Jeg er FAN FAN FAN af italiensk spise. Og har tidligere tippet om Københavns bedste glutenfri pizza, som findes her. Ligeledes har jeg før lavet et skriv, hvor jeg deler en opskrift på en læks melfri pizza her. OG ej at forglemme, har jeg også før, nemlig lige her, plapret om en god glutenfri frost-pizza, hvis det skal være mere end åndssvagt nemt at bikse italiensk spise sammen. I dag har jeg mixet den italienske klassiker med et mexi-twist, og deler herunder en opskrift på min favorit tortilla pizza, der oven i bøtten kan laves i en glutenfri udgave. Jeg køber glutenfri tortillas i min lokale Super Brugsen, og jeg ved at der findes flere mærker der producerer dem, så de bør være til at finde de fleste steder i landet 🙂

img_1289

img_1290

Det skal du bruge til 4 personer: 

4 (glutenfri) tortilla pandekager

1 stort løg

1 stor squash

1 stor aubergine

2 dåser tomatpure

1 klump frisk mozzarella

100 g. revet mozzarella/cheddar

Lidt olie

Saltflager

Evt. lidt knust hvidløg

Frisk basilikum til toppen

Sådan gør du: 

Tænd ovnen på 200 C.

Hak løget fint, aubergine og squash i ca. 6-7 mm. tykkelse (på langs eller runde). Læg tortillapandekagerne på et stykke bagepapir, på en bageplade, og fordel tomatpureen ud over bunden i et tyndere lag. Fordel de rå grøntsager ud over pandekagerne. Skær den friske mozzarella i stykker og fordel over pizzaerne, og derefter drysses den revne mozzarella/cheddar over. Til sidst dryppes der med olie over pizzaerne, og lidt flagesalt drysses over.

Bag pizzaerne midt i ovnen i ca. 15 minutter til osten er smeltet og gylden. Herefter tages de ud, og der smides noget frisk basilikum over pizzaerne, og der kan evt. knuses lidt frisk hvidløg over pizzaerne (det er snaaaack!). Servér, æd og bliv lykkelig helt ind til knoglerne, for føj den her pizza er altså syyyygo god! Hvad er dit favorittopping?

Herunder kan du finde opskrifter og tips til endnu mere piiiizza!

pizza1

Verdens bedste melfri pizz

pizza2

Den bedste glutenfri frysepizza 

pizza3

Københavns bedste glutenfri pizza

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top