May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hjemmelavet havtorn marmelade

img_8184

Sød og syrlig på samme tid. Havtorn, som du pt kan finde masser af i naturen – læs her, hvor og hvordan og her, hvorfor havtorn er så helvedes sundt – kaldes naturens vitaminpille og herunder kan du finde en antihelse (for det skal heller ikke hedde sig at man er fanatisk, vel?! 😉) opskrift på en helt fantastisk havtorn marmelade du både kan spise til fisken, bøffen, kartoflerne – på ristet rugbrød, til chokoladekagen eller som et lag i lagkagen. Mulighederne er mange – så se at kom igang, for den er mega god og nem 😉

Det skal du bruge:

900 rensede og skyllede havtorn og

500 g syltesukker

Sådan gør du:

Frys havtornene i min. 4 timer, for da er de super nemme at ryste af den stikkende gren. Blend havtorn med en stavblender og tilsæt syltesukkeret og kog i en gryde i ca. 10 minutter.

Skold nogle glas af og put marmeladen i. Sæt på køl.

Spis det til næsten alt!

img_8183

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top