Topsejt kluns og ting til barylerne – Sydhavnsmor.dk

ramones

Ramones T-shirt (str. 0-6 år)

Det er jo herre svært at finde på en fødselsdagsgave til sin to-årige knægt, som HAN vil synes er fed. Og ikke bare forældrene 😉 Har I nogen gode forslag så spyt dem ud, for jeg er lidt lost 🙂 Her har jeg dog fundet nogle sprøde ting til hans topmavse og til opbevaring af alt hans Lego Duplo, biler, Brio togbanen und so weiter. Og lidt andet gøgl. T-shirtsne fik han af sin rock-moster sidste år, da han blev 1, og de er stadig favoritter herhjemme, for de er så rå og gode i kvali-Børgen. Dem tror jeg nok vi nupper endnu en stak af snarest, når der ryger børne-monøjsere ind på undertegnedes konto (hvis ikke de alle ryger under den spa-ferie jeg skal på i efterårsferien – og skyd mig bare, hvis I synes jeg er et dårligt menneske, der bruger børnenepengene på moi selv. Mine børn lider vist ingen nød 😉 ).

loevebluse

Løve T-shirt

 

startwars

Star Wars T-shirt

kurvehus

Kurvehuse til opbevaring 

kurvehusdreng

Kurvehuse til opbevaring

 

luftballon

Luftballon til værelset

 

luftballonlampe

Luftballon natlampe 

 

hylde

Cirkustelt Hylde 

koekken

Legekøkken

bogstaver

Bogstaver til dør mm. 

 

 

Indeholder affiliatelinks 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *