May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Det COOLESTE event for børn (og voksne) fyres gratis af i morgen på Nordisk Film!

Sponsoreret

minbio

For er par uger siden var Sofus og jeg forbi de gamle Olsen Banden studier- der hvor Kjeld og Yvonne bor- for at rippe alle dem der bor i Valby. Der var nemlig loppemarked foran Nordisk Film. I morgen, fredag, i forbindelse med Kulturnatten i København, slår legendariske Nordisk Film atter dørene op for et genialt arrangement, som jeg og ungerne i hvert fald ikke vil gå glip af! Min Bio (som du kan læse mere om længere nede), har smækket det vildeste og mest kreative program sammen, kvit og frit, for alle andre, der synes det lyder blæret.

Fra kl 15-21 er der fuld fart på programmet, som bl.a. byder på skattejagt og biograffilm, samt smølferne og Ninjago i levende live – se plakaten for det svedige set-up ovenfor – og tilmeld dig HER 🙂

Jeg kommer selv sharp femten, sukker-doped, efter at have fejret Sofus to-års føller i vuggestuen med store mængder kage. Har også tænkt mig at indtage min aftensmad i filmstudierne, da der både kan købes pizzasnegle og sandwiches- og således går vi ikke glip af noget. For det brys’ jeg mig ærligt talt ikke om, når der lagt op til det store spektakel i kakkelovnen 😉 Jeg VED, at Barylerne vil få optur over skattejagten og at møde smølferne i levende live. Det er ikke længe siden, at Uma mødte Rasmus Klump i levende mega-size og hun var slet ikke til at rive væk fra den store bamse, der til sidst måtte spurte desperat afsted, fordi det lille 4-årige kvindfolk, var lidt af en man-eater 😉

Min Bio er en streaming-tjeneste til børn, med ALLE de gode gamle klassiske børnefilm og -serier som Otto er et næsehorn, Alfons Åberg, Busters verden osv., men også alle de nye film og serier. ALT er på dansk. Et paradis for både ungerne – og os voksne, sku’ jeg hilse at sige 😉

I morgen lanceres også denne nye Lego-film (Girlz 4 life – med dansk tale) på Min Bio – den har ikke engang været i biffen endnu, og Min Bio er den eneste streamingtjeneste der har den. Er ret sikker på, jeg ved hvad Uma skal lave i weekenden… 🙂 Hvis du også vil tjekke Min Bio ud og få adgang til mere end de 800 film og serier der ligger om lumrer på tjenesten, kan du her for kun 1. kr få adgang i 14 dage.

https://www.youtube.com/watch?v=cw52JutvmMs&feature=youtu.be

PS: Husk at du skal have kulturpas hvis I dukker op til arrangementet efter kl 18, men i så fald, kan du jo også lige skøjte videre ud i byen og gøre København usikker på den kulturelle måde 😉

Jeg glæder mig meget –  ses vi? 😄

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

DRENGEVÆRELSE PÅ BUDGET

Egentlig er det lidt fjollet, at kalde indlægget her for “DRENGEværelse…” da jeg synes det er noget pjat, at ting skal deles op i dreng/pige,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top