havregrød med rabarber
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sund morgenmad: Havregrød med rabarber (250 kcal)

Sund morgenmad: Havregrød med rabarber – det er en af mine sommerfavoritter om morgenen. Og en af de opskrifter jeg anbefaler mine klienter i min kostvejleding at spise. For portionen er meget nærende, mættende, fiberrig og indeholder grønt. Rabarber er nemlig en grøntsag.

De fleste af os forbinder måske rabarber med en grød, en sød smag – tilsat en masse sukker. Denne opskrift på havregrød med rabarber indeholder bare 250 kcal og sammen med et stort glas vand og en kop the, kværner jeg den ofte om sommeren og mæthedsfornemmelsen varer frem til frokost. Så den er oplagt at spise for dig der ikke skal have for mange kcal eller blot elsker alt med rabarber 😉

havregrød med rabarber

Det skal du bruge til én portion (250 kcal)

30 g havregryn

Vand til grøden

150 g sukkerfri rabarbergrød

1 tsk. (3 g) smør

4-5 hakkede mandler

1 tsk. kanel

Evt. lidt Sukrin Gold (bruger jeg ikke selv, da rabarbergrøden er sødet med Sukrin Gold)

Sådan gør du

Lav grød af havregrynene. Brug ca. dobbelt væske af grynene. Kog op og hæld grøden i en skål. Fordel den sukkerfri rabarbergrød over grøden, tilsæt en lille ske smør i midten, hak mandlerne og fordel over grøden og drys med kanel.

Fordeling:

7 g protein / 29 g kulhydrat / 11 g fedt

Find et hav af andre nemme (glutenfri og sukkerfri) opskrifter på sydhavnsmor.dk.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Aftensmad
Sydhavnsmor

Grønne falafler lavet i ovnen

Da jeg var ung og sprød levede jeg af durümruller med falafler på Nørrebro. Jeg elsker stadig en god durüm med chilisnask og cremefraichedressing med

Læs mere »
glutenfri coq au vin
Aftensmad
Sydhavnsmor

Glutenfri coq au vin

Det er blevet fransk uge – og ugen er næsten allerede ved sin ende. Derfor deler jeg to styks opskrifter lige i røven på hinanden

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top