billig sofa under 6000 kr
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Billig sofa: Sofaer på budget til under 6000 kr

Jeg er selv på jagt efter en ny sofa til Sydhavnshytten. Den vi har nu har vi haft længe, og jeg synes ikke der er god nok plads i. Så jeg drømmer om en ny. I min sofa-søgning er jeg faldet over mange flotte modeller, både chaiselonger, almindelige sofaer, loungesofa, børnesofaer (mine børn har den turkise nedenfor her, bare i blå), en daybed, en sovesofa og min nuværende favorit: bambussengen der kan transformeres til en sofa <3 Jeg har samlet dem alle i dette indlæg, hvis der er andre derude der mangler inspiration til en billig sofa: Sofaer på budget til under 6000 kr.

Billig sofa: Sofaer på budget til under 6000 kr

Billig sofa
Indeholder reklamelinks

Sovesofa // Daybed // Kobberfarvet (lille) sofa

bambusseng

Loungesofa // Solseng i bambus

Jeg er smaskforelsket i solsengen i bambus, som der i denne weekend er 20 % rabat på. Jeg har set en anden på Instagram bruge den som sofa, ved at tilføje et par hvide og farvede puder i ryggen, og det ser super flot ud. Samtidigt ville jeg kunne bruge den som gæsteseng.

billig sofa

Børnesofa, turkis // Grøn børnesofa // Hvid sofa

billig sofa

Rustrød sofa // Karrygul chaiselong // // Orange chaiselong // Mørkeblå chaiselong

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at købe en ny sofa. En sofa er jo noget man bruger hver dag, og et af de vigtigste møbler. Om man er til en flyder, en lille fin én, en sovesofa som er praktisk, når man får gæster, eller modulsofa er en smagssag. Jeg er til det hele 😉 Jeg har længe også ønsker mig en fin daybed, og synes denne i indlægget er SÅ flot – jeg er smaskforelsket i den, min udfordring er blot hvor skal den stå?

Jeg har valgt at dele fine bud på både en daybed, sovesofa, børnesofaer, almindelige sofaer og chaiselonger. Hvilken er din favorit?

Læs også… Sådan bor jeg

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

Hjemme hos Shane Brox

Shane er født i Canada, men er halvt norsk og halvt dansk. Like me. Måske derfor jeg følte mig så fandens godt tilpas, da jeg

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top