sukkerfri jordbærmilkshake
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sundere, cremet sukkerfri jordbærmilkshake af 3 ingredienser

Hvis du har en blender, så er denne sundere, cremede sukkerfri jordbærmilkshake af 3 ingredienser. Den er eddermame’ DELICIOUS kan jeg fortælle jer. Og har du en blender, tager det 2 min. at lave den. Ungerne slugte den i én tår, da jeg servede den for dem i weekenden. Og én milkshake indeholder ca. 160 kcal i modsætning til en mellemstørrelse milkshake fra McD der indeholder ca. det dobbelte. Bevares, den er også god, men altså… DET ER DEN HER SGU OGSÅ! 🙂

Nå, men altså… hvad skal der så i den der skide gode sunde og cremede sukkerfri milkshake?

DET SKAL DU BRUGE TIL DEN SUNDERE, CREMET SUKKERFRI JORDBÆRMILKSHAKE AF 3 INGREDIENSER

2 dl. minimælk (eller anden mælk)

75 g frosne jordbær

1/2 lille frossen banan

Smagsgiver (kan undlades)

1/2 tsk. vaniljepulver

sukkerfri jordbærmilkshake af 3 ingredienser
sukkerfri jordbærmilkshake

SÅDAN GØR DU

Blend hele balladen til en glat konsistens og hæld milkshaken i et glas. Lav gerne dobbeltportion eller firdobbelt og gem resten i en flaske i køleskabet. Kan sagtens holde sig et par dage med låg på. Ryst før du skal drikke det 🙂 MÅÅÅÅÅMS filiBABS, skulle jeg hilse at sige fra mine unger.

Find flere sukkerfri og glutenfri opskrifter her.

Læs også Sundere Københavnerstang-milkshake af 3 ingredienser

Del på Facebook

1 kommentar til “Sundere, cremet sukkerfri jordbærmilkshake af 3 ingredienser”

  1. Tak for denne gode sunde drik 🙂
    Den skal bestemt prøves.
    Pas på jer og godt forår 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

Laksesalat med rygeost

Jeg troede ikke, at jeg kunne savne noget jeg ikke kendte til – men denne her laksesalat med rygeost har ædt mit hjerte op indefra.

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top