sukkerfri jordbærmilkshake
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sundere, cremet sukkerfri jordbærmilkshake af 3 ingredienser

Hvis du har en blender, så er denne sundere, cremede sukkerfri jordbærmilkshake af 3 ingredienser. Den er eddermame’ DELICIOUS kan jeg fortælle jer. Og har du en blender, tager det 2 min. at lave den. Ungerne slugte den i én tår, da jeg servede den for dem i weekenden. Og én milkshake indeholder ca. 160 kcal i modsætning til en mellemstørrelse milkshake fra McD der indeholder ca. det dobbelte. Bevares, den er også god, men altså… DET ER DEN HER SGU OGSÅ! 🙂

Nå, men altså… hvad skal der så i den der skide gode sunde og cremede sukkerfri milkshake?

DET SKAL DU BRUGE TIL DEN SUNDERE, CREMET SUKKERFRI JORDBÆRMILKSHAKE AF 3 INGREDIENSER

2 dl. minimælk (eller anden mælk)

75 g frosne jordbær

1/2 lille frossen banan

Smagsgiver (kan undlades)

1/2 tsk. vaniljepulver

sukkerfri jordbærmilkshake af 3 ingredienser
sukkerfri jordbærmilkshake

SÅDAN GØR DU

Blend hele balladen til en glat konsistens og hæld milkshaken i et glas. Lav gerne dobbeltportion eller firdobbelt og gem resten i en flaske i køleskabet. Kan sagtens holde sig et par dage med låg på. Ryst før du skal drikke det 🙂 MÅÅÅÅÅMS filiBABS, skulle jeg hilse at sige fra mine unger.

Find flere sukkerfri og glutenfri opskrifter her.

Læs også Sundere Københavnerstang-milkshake af 3 ingredienser

Del på facebook
Del på Facebook

1 kommentar til “Sundere, cremet sukkerfri jordbærmilkshake af 3 ingredienser”

  1. Tak for denne gode sunde drik 🙂
    Den skal bestemt prøves.
    Pas på jer og godt forår 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Boller
Sydhavnsmor

Proteinrige blomkålsboller

Proteinrige blomkålsboller!!! Min mest populære opskrift til dato har været mine grønne proteinboller som er læst mere end 300.000 gange. Derfor tænkte jeg, at jeg

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen