May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Crunchy peanutbutter cookies på 15 minutter – uden mel, mælk, sukker og æg

Nam, nam, nam og namme nam! De smager jo for viiiildt! Her er opskriften på nogle drøn nemme, lynhurtige – det tager 15 minutter fra du beslutter dig for at du har lyst til dem, til de er taget færdige ud af ovnen – sprøde cookies uden mel, sukker, æg og mælk. Ammen, bliver det bedre? 😉

Ja, måske lige de opskrifter jeg har i min nye e-bog “Kager – hver dag”, fordi de 20 opskrifter heri, kan spises HVER DAG – med god samvittighed, fordi de indeholder mange grøntsager og få kalorier, men smager snasket og lækkert.

cookiespeanut

Opskrift på 14 styks peanutbutter cookies: 

Tænd ovnen på 170 C

Smid – 230 g. crunchy, saltet peanutbutter

3-5 spsk Fiber Sirup Gold efter smag (eller 3-5 spsk agavesirup, hvis ikke kører efter LCHF-principperne)

2-3 spsk vand

Evt. lidt (sukkerfri) mørk chokolade – i en foodprocessor/skål med gaffel og lad svinemøget køre rundt i 1 minuts tid.

Form 14 styks runde kugler af massen med to teskeer og læg dem på en bradepande, beklædt med bagepapir.

Sæt bradepanden i ovnen og lad dine cookies få 10-12 min. Hold øje med dem, så de ikke får for meget. Ovne er meget forskellige, så hellere lidt for lidt, end lidt for meget. Tryk dem lidt fladere med en gaffel og lad dem køle af.

Spis dem! 😉

Der er kun 105 kcal i en enkelt RÅLÆKKER cookie.

 

Del på Facebook

18 kommentarer til “Crunchy peanutbutter cookies på 15 minutter – uden mel, mælk, sukker og æg”

 1. Hvorfor kan man ikke se ældre indlæg? hvis jeg kigger i måned kategorien, kommer jeg kun halvvejs igennem. jeg savner “vis ældre indlæg” knappen, for jeg er sgu glad for din blog : )

  1. Kan du ikke det? Øv 🙁 prøv at gå ind på min Facebook side som også hedder sydhavnsmor.dk, der kan du måske nemmere scrawle ned og finde indlæggene? Og tak for dine søde ord 😊

 2. Har du prøvet om de kan fryses? Har lige bagt dem, så glæder mig til at smage 😊

 3. De smager himmelsk 🙏🏼 brugte agavesirup, da jeg ikke have det andet 😊 de skulle dog ha næsten dobbelt så lang tid, men ovne er jo forskellige 😉

 4. Er igang med dem for 2 gang, 1 gang brugte jeg peanutbutter fra Urtekram, denne gang er det den fra Lidl, den virker noget anderledes og der er ca dobbelt så mange KH i, så er spændt på resultatet..

 5. Er det varmluft eller almindelig ovn? Mine var meget bløde efter 12 min i almindelig ovn…

 6. Hej, desværre er mine blevet bløde og tørre. Hvad gør jeg forkert? Er det en ide at putte dem i ovnen lidt tid igen? Bagte i går..
  Kh isa

 7. Tænker de er gode med lidt flere nødder i. Evt hasselnød. Skal klart testes. Pt har jeg den mere cremet peanutbutter fra Lidl da den er meget lav på kh. og det kan LCHF principperne jo godt lide. Spændt på at teste dem. Tak for en glimrende blok. ??

 8. Mon ikke man kan bruge almond butter? Min familie er ikke så glad for jordnødder, mærkelig nok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top