Nam, nam, nam og namme nam! De smager jo for viiiildt! Her er opskriften på nogle drøn nemme, lynhurtige – det tager 15 minutter fra du beslutter dig for at du har lyst til dem, til de er taget færdige ud af ovnen – sprøde cookies uden mel, sukker, æg og mælk. Ammen, bliver det bedre? 😉
Ja, måske lige de opskrifter jeg har i min nye e-bog “Kager – hver dag”, fordi de 20 opskrifter heri, kan spises HVER DAG – med god samvittighed, fordi de indeholder mange grøntsager og få kalorier, men smager snasket og lækkert.
Opskrift på 14 styks peanutbutter cookies:
Tænd ovnen på 170 C
Smid – 230 g. crunchy, saltet peanutbutter
3-5 spsk Fiber Sirup Gold efter smag (eller 3-5 spsk agavesirup, hvis ikke kører efter LCHF-principperne)
2-3 spsk vand
Evt. lidt (sukkerfri) mørk chokolade – i en foodprocessor/skål med gaffel og lad svinemøget køre rundt i 1 minuts tid.
Form 14 styks runde kugler af massen med to teskeer og læg dem på en bradepande, beklædt med bagepapir.
Sæt bradepanden i ovnen og lad dine cookies få 10-12 min. Hold øje med dem, så de ikke får for meget. Ovne er meget forskellige, så hellere lidt for lidt, end lidt for meget. Tryk dem lidt fladere med en gaffel og lad dem køle af.
Spis dem! 😉
Der er kun 105 kcal i en enkelt RÅLÆKKER cookie.
18 kommentarer til “Crunchy peanutbutter cookies på 15 minutter – uden mel, mælk, sukker og æg”
Hvorfor kan man ikke se ældre indlæg? hvis jeg kigger i måned kategorien, kommer jeg kun halvvejs igennem. jeg savner “vis ældre indlæg” knappen, for jeg er sgu glad for din blog : )
Kan du ikke det? Øv 🙁 prøv at gå ind på min Facebook side som også hedder sydhavnsmor.dk, der kan du måske nemmere scrawle ned og finde indlæggene? Og tak for dine søde ord 😊
Har du prøvet om de kan fryses? Har lige bagt dem, så glæder mig til at smage 😊
Jeg har ikke prøvet, men er ret sikker på at de kan 🙂 Håber at de smager dejligt <3
Og når jeg så ikke har fibersirup, hvad bruger jeg istedet?:-)
Almindeligt sirup 🙂
De smager himmelsk 🙏🏼 brugte agavesirup, da jeg ikke have det andet 😊 de skulle dog ha næsten dobbelt så lang tid, men ovne er jo forskellige 😉
Ja, er de ikke bare vildt gode? Jeg er også rå vild med dem 🙂 Dobbelt så lang tid? OK, ja, man må prøve sig frem 🙂
Har lavet dine crunchy peanut cookies idag… De er goooooooe <3
Er igang med dem for 2 gang, 1 gang brugte jeg peanutbutter fra Urtekram, denne gang er det den fra Lidl, den virker noget anderledes og der er ca dobbelt så mange KH i, så er spændt på resultatet..
Er det varmluft eller almindelig ovn? Mine var meget bløde efter 12 min i almindelig ovn…
Almindelig. Er de blevet mere sprøde efter noget tid udenfor ovnen?
Det er jo tæt på bare at være bagt peanutbutter, kan man virkelig det? Det må jeg da prøve!
Hej, desværre er mine blevet bløde og tørre. Hvad gør jeg forkert? Er det en ide at putte dem i ovnen lidt tid igen? Bagte i går..
Kh isa
Åh øv, jeg ved ikke om du kan smide dem i ovnen igen. Måske de fik for lidt i netop din ovn? Ovne er forskellige jo… ;/
Tænker de er gode med lidt flere nødder i. Evt hasselnød. Skal klart testes. Pt har jeg den mere cremet peanutbutter fra Lidl da den er meget lav på kh. og det kan LCHF principperne jo godt lide. Spændt på at teste dem. Tak for en glimrende blok. ??
Mon ikke man kan bruge almond butter? Min familie er ikke så glad for jordnødder, mærkelig nok 🙂
Helt sikkert <3 glæder mig til at høre om resultatet 🙂