May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Forårskjoler på budget

Annonce for Ellos

Først kom May = smid dit tøj ind i et skab uden at lægge det sammen. Så kom Marie kondo = organisér dit tøj, så det fylder mindst muligt i dit skab. Og Marie vandt, for det var smartest, og gav bedst mening. Og May blev inspireret af Marie. Og i dag vil May gerne lægge sit tøj pænt sammen og hænge alle hendes fine forårskjoler på budget op, så tøjet er nemt at komme til. For May har købt fine nye kjoler på budget hos Ellos, som har SÅ meget fint tøj til virkelig gode priser, hvor alle – selv en fattig sydhavner – kan være med. YAY!

GRØN KJOLE

Forårskjoler på budget

Vinteren har hængt tungt og længe over os. Og så kom foråret endelig. Kæft, det er skønt at mærke solens stråler i ansigtet, når jeg sidder dér på altanen og nyder den friske luft, i disse lidt mærkelige, surrealistiske tider. Jeg har fornyet forårsgarderoben med nogle superfine nye kjoler. Jeg kan nemlig slet ikke vente med til at det er slut med hvide vinterben, og forårsskankerne skal luftes i lette kjoler. Jeg er tyvstartet på Sydhavnsmatriklen og havde ellers fået overtalt Martin til at tage nogle fotos af mig i kjolerne, fordi jeg ville vise jer dem, men i stedet endte mit nu 8-årige barn med at hjælpe mig mens lyset stod ind af de ikke-nypudsede vinduer 😉

BLÅ KJOLE

Budgetvenlige kjoler og en 33 %-rabatkode

Du får faktisk hele 33 % rabat på den dyreste ikke-nedsatte vare, også brands – og 5 % yderligere på i forvejen nedsatte varer. Når du trykker på linket her, og de andre links i indlægget, trækkes rabatten automatisk. Men du kan også anvende koden 415414, som giver samme rabat.

Forårsfarver

Sort og hvid holder året rundt. Men så snart foråret sniger sig ind på mig, ryger der altid flere farver på min krop. Ligesom mit sind bliver lysere, får jeg også lyst til at gå med mere sprælsk tøj. Jeg har købt tre nye t-shirts fra Ellos nye dame-fashion kollektion til ingen penge. En fin lyserød top med løse ærmer, en hvid t-shirt der går til alt og særligt godt til lyse jeans, og en gul t-shirt, som jeg bliver i godt humør af at kigge- og have på.

LYSERØD T-SHIRT

HVID-T-SHIRT // GUL T-SHIRT // HVID KJOLE MED SORTE PRIKKER

For tiden har jeg lyst til at male- og købt alt lyserødt. Sådan havde jeg det med gult for et par år siden. Her er tre fine kjoler jeg også drømmer om.

KJOLE ØVERST TIL VENSTRE // KJOLE ØVERST TIL HØJRE + NEDERST TIL VENSTRE // KJOLE NEDERST TIL HØJRE

Min populære gule blazer

Sidst jeg shoppede hos Ellos købte jeg en virkelig pæn blazer, som mange spurgte til. I kan se mig i den her, hvis I vil – og finde link til den via indlægget <3 God solskinsdag!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Klar til stranden

Bikini, Håndklæde, Strandstol, Solbriller, Taske, Tunika, Sandal, Pladespiller SÅ skal vi sgu bade, folkens! Solbade, om ikke andet. Det er sommer i DK og jeg er vild

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top