e-bog Kager, søder sager og bagværk af 3 ingredienser
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Ny e-bog: Opskrifter med 3 ingredienser

e-bog Kager, søder sager og bagværk af 3 ingredienser

Jeg har lavet en ny e-bog, der indeholder 11 opskrifter på kager, søde sager & bagværk af 3 ingredienser. Alle opskrifter er selvfølgelig glutenfri og sukkerfri.

Jeg elsker nemt bagværk. Jeg har hverken tålmodighed, overskud eller evner til det svære, mere komplicerede. Jeg mister faktisk helt pusten når jeg ser flotte kager der er toppet med alt muligt skum og fondant 😉

Det handler om smag – og hurtighed for mig. Og det får man altså i min nye e-bog, som jeg har kaldt “Kager, søde sager & bagværk af 3 ingredienser – glutenfri og sukkerfri”. Den ligger i min webshop nu og koster kun 49 kr.

tahini cookies

Så vil du ha’ tahini cookies, peanutbuttercookies, valnøddekage, proteinboller og vegansk chokoladeis af bare 3 ingredienser? Så smut ind på webben og køb e-bogen her <3

Følg mig på Instagram @sydhavnsmor.dk.

Måske du allerede har min fysiske bog “Søde sager med grøntsager”? Den kan købes i de fleste boghandlere landet over, fx Bog & Ide og Arnold Busck. Men den kan også købes online fx hos Saxo og Gucca.

Min første e-bog “Kager – hver dag” kan også købes i min webshop. E-bogen indeholder 20 opskrifter på kager der indeholder max 500 kcal, og er meget nemme at gå til. Alle kagerne indeholder desuden grønt, og kan erstatte et sundt, fuldt måltid mad med rigtig fordeling af kulhydrat, protein og fedt. Bogen kan købes her.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top