May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Kast dig direkte ud i festivalstilen

Slide5

Solbriller / Lysebrune solbrillerDenimjakke / Ruskindsjakke Converse sko / Dr Martens støvler / Sort sweater (udsalg!) /  Læderjakke med frynser (udsalg!) / Tortoisesolbriller (udsalg!)

 

 

Slide3

Sort skjorte med snøre (udsalg!) / Mom jeans / Sort T-shirt kjole med høj hals /  Orange blomstret kjole (udsalg!)/ Tofarvet nederdel (udsalg!) / Mørkeblå nederdel / Guldnederdel (udsalg!)

Slide1

Armbånd med sort sten / SølvarmbåndHalskæde med stort sten / Ring / Armbånd med blå sten / Halskæde med sort sten / Skuldertaske

 

Skal I på festival? Personligt har jeg allerede taget hul på festivalsæsonen med både Spot og Heartland (meget anbefalelsesværdig!) og med Roskilde lige om hjørnet og planer om Musik i Lejet, Skanderborg, Alive, diverse københavnerfestivaler og måske en lille festival i Berlin til september, så er der vist ingen undskyldning for ikke at overgive sig til den vilde festivalvibe.

Festival eller ej, man kan vel altid lemfældigt lade sig inspirere af den såkaldte festivalstil, som de senere år er blevet berygtet som the shit inden for sommerbeklædning. Hvis nogen skulle tvivle. Og jeg forstår i særdeleshed hvorfor. Jeg higer efter at slippe min indre hippie løs og iføre mig frynser, ruskind og læssevis af sølvsmykker, når solen står højt og jeg dansende i en mindre eller større rus vil hilse sommeren velkommen.

Så her, venner, disker jeg op med en lang række beklædningsgenstande, smykker og andre praktiske genstande, som må siges at være enhver ægte festivalgænger eller bohemetype værdig. Slå jer løs!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top