May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

DE VILDESTE, SMUKKE KIMONOER

Kærlighed overvinder alt! Selv den til materiale ting ?-  dog foretrækker jeg stadig min halve tuneser (mand) og vores Baryler fremfor en japaner eller ti, selvom de altså kan noget helt særligt de asiatere ???. Jeg er blevet ret tosset med de kimonoer, som I ser herunder – den mørkeblå, som I ser øverst (og nederst i et halv-slesk opstillet billede ?) er et af mine sidste scoops til garderoben.

De 9 første (efter den blå) er endda i dag, søndag, på 20 % rabat! De sidste 4 har jeg fundet i den LÆKRESTE shop apriljune0406, som bugner af smukke silke kimonoer, til helt fair priser!

Jeg ville stikke dem alle en dyb snaver, hvis ikke det var fordi pengepungen var ret rippet på nuværende tidspunkt ? Hvilken er din favorit?

image

Mørkeblå kimono fra Apriljune0406

image

Kimono, Part Two 

image

Kimono, Ganni 

image

Kimono, Becksöndergaard

image

Kimono, Baum und Pherdgarden

image

Kimono, Noa Noa

image

Kimono, Noa Noa

image

Kimono, Custommade

image

Lang kimono, by Ti Mo

image

Kimono, Only

image

Kimonoer fra Apriljune0406

image

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

1 kommentar til “DE VILDESTE, SMUKKE KIMONOER”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

VELOUR, VELOUR, VELOUR

Har nogen for tiden velour på, skal de altså ikke løbe mange gange rundt om min seng. Jeg er nemlig velour-besat. Det ses ikke, for

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top