May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

God røv på tilbud: Mine favoritjeans til 159 kroner – sydhavnsmor.dk

Indeholder reklame i form af affiliatelinks 

dr-denim-2 dr-denim-4

Jeg skulle lige rette morgendagens indlæg til, som fortæller om familiens eksotiske sommerferieplaner 😉 –  og faldt over et sygt godt tilbud på (også) mine favoritjeansSom I har læst her før, er de her også gode til bredballerne og jeg har netop klikket disse hjem, som jeg har slidt op, og stadig vader rundt, med tre store huller på knæ og lår. Jeg føler mig efterhånden for gammel til at være med på den der mode med huller i bukserne… men nu er det slut, for om få dage kommer der et par spritnye bukser hjem til mig 🙂 Men fandme om jeg så ikke også så at de her, (billedet over) var på hhv. 50 – og 60 % tilbud, hvilket de aldrig er (!), så nu får jeg snart hele tre par nye bukser hjem i Sydhavnshytten, og en sprit ny, fandens lækker bagdel 😉 Ja! Kom og klap den, eller køb dine egne – jeg lover du bliver glad for dem. De er høje i taljen og holder derfor alle bollehåndtag indenbords, sidder til i benene, uden at være ubehagelige, og er derfor både gode til sandaler, stiletter og sneaks. Ja – de er bare perfekte! 🙂 Selv tak for fiffet, og fortsat rigtig god aften til alle I søde læser-venner <3

Find Dr. Denim, Plenty i lyseblå til 159 kr HER

Find Dr. Denim, Plenty i mørkegrå til 199 kr HER 

Find mange flere Dr. Denim jeans og modeller på tilbud HER

Del på Facebook

5 kommentarer til “God røv på tilbud: Mine favoritjeans til 159 kroner – sydhavnsmor.dk”

  1. Jeg har nu fået to par jeans hjem. De er altså super lækre at trække i. Endnu engang tak for tippet! Jeg vil lige høre dig, om det er den slags jeans, der giver sig meget med tiden? Jeg har måtte kassere flere par, fordi jeg køber dem, så de sidder behageligt, og vupti vupti… så har man pludselig hængerøv på den virkelig ufede måde!! (Det er hængerøv vist egentlig altid).

  2. Cecilie Aggerholm

    Hej igen. Giver bukserne sig meget, når de først bliver taget i brug, synes du?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

VELOUR, VELOUR, VELOUR

Har nogen for tiden velour på, skal de altså ikke løbe mange gange rundt om min seng. Jeg er nemlig velour-besat. Det ses ikke, for

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top