May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

LÆKKER OG VARM TIL VINTER PÅ BUDGET – sydhavnsmor.dk

Jeg hundefryser allerede og Sofus og Umas kinder kunne fryse is ned. DET ER VINTER! Næsten, i hvert fald. Og derfor har jeg luret lidt på nogle ting jeg godt gad at eje. Selvfølgelig koster de nærmest ikke en skid, og jeg tænkte på om noget af det måske også var noget for jer?

Med koden: OCTOBER får I i dag 20 % på de viste varer og alt andet i webberen – ASOS og det jeg linker til. Den pris du ser herunder, er den oprindelige pris, så du kan roligt gøre brug af den hovedregning du fik gode karakterer for i folkeren nu, og trække 20 % fra 🙂 Der er fri fragt på hele moletjavsen.

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks
Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

MØRKEGRÅ KJOLE HER – FÅS I HVID HER, RØD HER

MØRKEGUL VINTERFRAKKE HER – FÅS I MØRKEBLÅ HER. 

HVID JUMPER HER 

RØD RIB JUMPER HER 

NATSÆT I SKOVGRØN HER – I HVID HER

ANKELSTØVLER I SORT LÆDER HER 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top