May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sandalerne jeg ikke kan få (nok) af… + vind 1000 kr til Paw Sko

REKLAME FOR PAW SKO
REKLAME FOR PAW SKO

3124c816-65fc-4588-b08f-2f7119e5634d

6658896d-4d41-49b1-9cb5-b37bec4d4e66

En af de ting jeg virkelig elsker Sydhavnen for, er at når man kommer ned i det lokale supermarked, genbrug eller hos slagteren, så hilser man ved på folk – gerne ved navn. At man kan se hvad man køber, dufte til det og mærke det i hænderne – det kan jeg godt lide. Dog handler jeg en del madvarer på nettet, fordi jeg synes det er bekvemt i en travl hverdag med små børn, men der er alligevel grænser for min webshopping.

Når børnene skal have nye sko, vælger jeg altid at gå i fysiske butikker, fordi det er enormt vigtigt for mig at mine børns fødder, dem der skal bære dem hele livet igennem, bliver behandlet ordentligt, så de ikke får skæve rygge, krumme tæer osv., for det er netop hvad der kan ske, hvis man ikke går i ordentligt fodtøj. De sidste par år har vi kun købt nye sko i Paw Sko, bl.a.i Lyngby Storcenter, som har en hel skobutik kun til børn, ved siden af deres almindelige Paw Sko. Sidste gang vi skulle opgradere til nyt fodtøj, tog vi et smut indenom Fisketorvet, som ligger en kort cykeltur fra hvor vi bor, som også har et kæmpe udvalg af de bedste kvalitetsmærker indenfor sko, både til børn og voksne. Jeg synes det er dejligt at jeg kun behøver at tage i én butik for at finde sko til begge unger (+ Martin og mig selv 😉 ). For jeg er altså lidt snobbet lige med dét – jeg går ikke særligt meget op i mærkerne i mit børns kluns, men skoene – de skal være af god kvalitet! Siden jeg avlede mit ældste barn for knap 6 år siden, har jeg udelukkende købt mærker som Angulus, Bisgaard, Bundgaard og Ecco til de smås plader. Dog vil jeg sige at man ikke bare kan købe et par Angulus til alle – et år havde vi købt – online, ved en fejl – et par Angulus til Sofus og de sad bare slet ikke godt, og størrelsen var heller ikke rigtig. Men i år havde hans fod vokset sig lige ind i en skide pæn Angulus-model, så foden ændrer sig hele tiden. Der er lige så stor forskel på børns fødder, som der er på voksnes fødder.

b1163bc1-b3a3-40d0-a36f-c44ed8d46f68

e3ad9098-6758-485d-989e-1db6c16bef19

6f08c5a4-bb9a-4344-bd8f-59b5c52902e7

Det er altså næsten umuligt at finde den rigtige størrelse og model, uden professionel hjælp. Bare fordi Uma har sko i størrelse 31 nu, er det (åbenbart) ikke sikkert at hendes fødder passer alle slags sko i 32 herefter. Det blev jeg igen bekræftet i i sidste uge, da min mor skulle købe badesandaler til hende…  over en SMS spurgte hun mig hvilken størrelse sko Uma nu bruger og selvom jeg lænede mig op af en lidt større størrelse end jeg egentlig troede hun nu brugte, klemte skoene næsten. Det er bare slut for os, det der med at købe sko uden selv at have prøvet dem.

I onsdags tog jeg sammen med min far, ungerne med ned i Paw Sko på Fisketorvet igen, fordi det er tid til at købe nyt til fusserne. Vi køber ca. nye sko en gang hvert halve år, for børns fødder vokser edderrådme hurtigt, kan jeg fortælle jer, hvis I ikke allerede har bemærket det 😉 Sidste år skulle alle sko, gummistøvler – ja, bare ALT, være lyserødt ifølge Uma. Men eftersom hun starter i skole snart, skal det hele være lidt mere cool nu – så lyserød er ikke  meget “in” mere 😉 Derimod er hun blevet glad for gul og turkis (YES!). Udvalget var stort i forretningen (se børnekataloget HER), men hun spottede hurtigt nogle sko der kunne lyse, efter at have fået målt fødderne – lissom’ Sofus fik, af en af de søde ekspedienter der arbejder i forretningen. Ekspedienterne i Paw Sko har seriøst et flair for god service, hvilket de også er kendt for, og er så vandt til at få alle mulige typer ind i deres butik, så de ved virkelig også hvordan de tackler børn (og deres utålmodighed)! Gid jeg selv var bare halvt så tålmodig.

624d9b12-3e92-4008-8554-1ae8d9449ffc

180a89b6-2ff6-4b37-a239-190f9a5e7d49
a7737f8c-7bb1-45c1-8d2d-6afd998cc666

Jeg hepper virkelig på butikslivet, for hvis vi i fremtiden udelukkende kan handle online så dør der virkelig meget af den sociale kontakt vi mennesker har med hinanden. Den del der er tilbage efter at internettet og de sociale medier har invaderet vores (u)virkelige verden. Man kan forresten slet ikke købe sko online hos Paw Sko, hvilket er et princip de holder stærkt fast i, som jeg synes er så mega cool og giver den aller bedste mening når det gælder sko. Man ved bare med 100 % sikkerhed at man får god service i deres butikker, og de har også ofte gode tilbud. Så I forresten de vinterstøvler fra Angulus jeg købte i foråret hos dem? Jeg har fået virkelig mange efterspørgsler på hvor jeg har købt dem, og ja det er altså hos Paw Sko! Ubetinget de bedste vinterstøvler jeg har haft. Så ret heldigt at jeg er sikker på at de holder mange vintre endnu 🙂

Vil du vinde et gavekort, så du selv kan handle nye sko til dig selv og/eller ungerne? Så deltag i min konkurrence, som jeg laver i samarbejde med Paw Sko, om et gavekort på hele 1000 kr, herunder! Jeg spottede virkelig mange fine sko i butikken da jeg var dernede, men måtte begrænse mig til det ene par Birckenstock sandaler i brunt læder,  jeg endte med at købe – for mine fødder, havde sgu da også brug for noget forkælelse, selvom det ikke var meningen 😉 Jeg er helt tosset med Birkenstock, for de sidder virkelig godt på foden, og siden jeg købte mine første, i sort læder, har jeg ikke gået med andet om sommeren. Selv til fest, er jeg troppet op i mine Birckenstock sandaler. Begge mine forældre, søster, min mand, og alle mine (monster hippe 😉 ) venner har også flere modeller af samme mærke.

Lige så snart der er overskud på kontoen igen, render jeg fluks retur mod Fisketorvet og Paw Sko  for at købe flere pæne sko til det kommende forår og sommer, som forhåbentlig byder på masser af soltimer, badning, glade børn – og voksne 😉 og lidt blotning af tæerne 🙂

d34de7c8-2c38-4c2c-8d2e-97cb6bfd1cf1

VIND ET GAVEKORT PÅ 1000 KR TIL PAW SKO 

For at deltage i konkurrencen om den møglækre præmie – et 1000-kroners gavekort til en valgfri Paw Sko butik – som ligger over hele landet – skal du skrive i en kommentar herunder, hvilken Paw Sko butik du vil købe dine sko i. Se her, hvor de ligger rundt i landet 🙂 Husk at få din mand, mor eller søster til at deltage også, så har I flere chancer 😉

Jeg annoncerer vinderen d. 11. april i et nyt indlæg. Knæk og bræk 🙂

 

Del på Facebook

448 kommentarer til “Sandalerne jeg ikke kan få (nok) af… + vind 1000 kr til Paw Sko”

 1. Cindy Thorup

  Kunne være så lækkert at vinde og jeg vil bruge gavekortet i Paw sko på Fisketorvet 🙂

 2. Ej hvor ville det være skønt at vinde, jeg ville også tage til Fisketorvet, det er lige ved siden af mig 😀 ej hvor jeg håber og beder til at jeg vinder, så ville mine dejlige børn blive forkælet ❤️

 3. Matilde Ilsøe

  Uhhh, hvis jeg var så heldig og vinde skulle mine fusser forkæles med sko fra Paw butikken i Lyngby Storcenter 😁👟💸

 4. Signe Sønderskov Kappel

  Ville elske at vinde et tilskud til familiens forår- og sommersko☀️ Ville bruge det i Paw sko i Aarhus C!

 5. Pia Hvenegaard

  Gud hvor jeg genkender din historie med børns fødder der vokser mega hurtigt.
  I den periode var det ikke mange nye sko jeg selv fik
  Men nu er ungerne større og der er lidt plads til nye sko til mig
  Så et gavekort til Lyngby eller Hørsholm❤️

 6. Jeg ville formodentligt købe mine hjemme i Aarhus – hvis ikke jeg LIGE NETOP ville vente til en dag, jeg var på Fisketorvet! Jeg har samme opfattelse af det søde og utroligt hjælpsomme personale derinde; senest da de nytårsaften hjalp mig med en feberredning 10 minutter før luk, da jeg i panik opdagede at jeg havde glemt yndlingsskoene hjemme i Smilets by. Du ved, dem man går ualmindeligt godt i OG er pæne på samme tid. Det endte med et par SMUKKE, flade herresko, som blev det perfekte afbræk til højt hår og glimmer. Det spillede max og jeg kunne have løbet et marathon dagen efter, hvor resten af flokken peb over ømme fødder. Al sammen takket være de søde ekspedienters forslag og vejledning!

 7. Med tre børn i voksealderen ville det være fantastisk med et tilskud til køb af nye sko. Jeg ville købe dem i Mega centret i Holbæk – hvor jeg altid køber mine sko 😄

 8. Josephine Brandt Jørgensen

  Det ville være rigtig lækkert at vinde et gavekort til PAWSKO, den i Lyngby er også gået hen og blevet min ynglings butik pga. Den gode service

 9. Med tvillinger på 5 år (med sygt hurtigt voksende fødder), ville sådan et gavekort være lykken her i huset. Ja tak til gavekort til butik i Lyngby 😍

 10. Jeg ville bruge gavekortet i deres butik i Kolding storcenter. De er så søde derinde! Der er altid der jeg tager til, når mine 3 små pus skal have nye sko 🙂

 11. Line Kristensen

  Jeg vil købe i Paw sko på Fisketorvet selvfølgelig 😁 Har lige været derinde og kigge i sidste uge og nøøøøøj 😍

 12. Jeg vil enten købe mine Paw sko i Lyngby hvor jeg selv som barn har fået sko og købt sko til min datter som lille – eller på Fisketorvet som har en stor dejlig butik.

 13. Årh hvor er det en lækker præmie;-) Jeg vil købe mine i Paw sko på Fisketorvet, og det bliver uden ungerne, nu skal mor forkæles;-)

 14. Jeg ville forkæle min søn med nogle lækre sko, som nok skulle købes i PAW SKO i Rosengårdscentret i Odense 🙂

 15. På trods af at min sommer skal foregå i Danmark, så satser jeg alligevel på, at få brug for et par nye Birkenstock fra Paw sko på Fisketorvet 😀☀️

 16. Nicola Jane Gillespie

  Jeg ville elske at vinde gavekortet som jeg ville bruge på nye sko til mine to piger. Vi ville køre til Paw sko i Hillerød

 17. Vi har en Paw Sko næsten lige ved siden af – Paw Sko i Rosengårdcentret Odense 🙂

 18. Jeg vil besøge Pawsko i Aalborg storcenter👌🏻 Elsker deres udvalg og service 😍

 19. Jeg ville også vælge Paw sko på Fisketorvet. 😃 Ville elske at kunne forkæle ungerne🏵

 20. Jeg vil hoppe på cyklen og drøne afsted mod Fisketorvet..og shoppe løs i pawsko. Nøj hvor kunne det være fantastisk at vinde 😍🙏

 21. Vil elske at købe sko hos PAW sko i Rødovre Centeret. Enten til børnebørnene (2 stk.)…eller mig selv…..Bommelom det bliver svært hvis jeg vinder……..😉🍀

 22. Dorte Slouborg

  Jeg ville blive rigtig glad for at købe et par lækre sanddaler i Paw sko på Fisketorvet 🙂

 23. Fisketorvet, med din anbefaling i ryggen, og samtidig dejlig tæt på 2450, så jeg rent faktisk kan gøre det med min søn, uden den store planlægning.

 24. Jeg kunne godt bruge et par sandaler til en sommer i Danmark, og jeg handler ved PAW sko i aarhus

 25. Helt sikkert Paw Sko på Fisketorvet. Butikken er nem og overskuelig, så god betjening når man har et lidt sensitiv barn hvor ikke mange må røre hendes fødder, men personalet giver sig god tid.Skal vi forældre også have nye sko hjælper de også gerne der.

 26. BELINDA Hansen

  Jeg vil straks tage min søn på 19 med i Paw sko i Aalborg storcenter og købe Birkenstoch sandaler til ham

 27. Ingen tvivl om at jeg ville tage en tur forbi Fisketorvet og købe nye sandaler…..efter en graviditetsdiskusprolaps i lænden gør mine sandaler m papirtynde såler bare nas at have på. Med en sommerbaby på vej og en 6-årig dreng der på mystisk vis slider to par eccostøvler op på få måneder, så bliver der ikke meget at snolde for. 🙂

 28. mon min besked blev sendt afsted? 🙂 Fik trykket men fangede ikke lige om den sendte afsted. Paw Sko på Fisketorvet er en vinder! 🙂

 29. Mette Hillebrandt

  Jeg vil gerne shoppe i Paw i Fisketorvet 😀 Ville være skønt med en ekstra fødselsdagsgave 🇩🇰😜😁

 30. Annette Vejby Johansen

  😍 uha jeg kan så godt bruge sol, sommer og lækre sandaler 👡👠☀️
  Elsker at shoppe hos PAW i både Glostrup og Rødovre 👍🏻

 31. Helle Arvidsen

  Nu må foråret og sommeren snart komme så fødderne kan få luft i er par nye sandaler som jeg vil købe på Fisketorvet

 32. Kan godt lide deres butik i Lyngby. Og der kunne jeg helt sikkert finde noget til mine drenge. Der skal have nye kondier og sandaler.

 33. Jeg ville bruge den lækre præmie i Paw sko på Fisketorvet. Jeg ville bruge præmien på at købe sommersko til ungerne da vi snart skal på ferie… 🎉🎈

 34. Dorthe Jakobsen

  Jeg ville gå i PAW SKO Aalborg Storcenter. Der er så mange lækre sko der.

 35. Anja Gørup Andersen

  Jeg bruger gerne pengene (gevinsten) hos Paw sko i Randers storcenter.
  Har altid fået fantastisk service, råd og vejledning der – så det er klart et af mine fortrukne steder, når min datter skal ha nyt fodtøj👍🏼

 36. Elisabeth Birchholdt

  Da jeg også hører hjemme i Sydhavn, vil jeg helt sikkert stikke snuden forbi Paw sko på Fisketorvet 😊

 37. Jeg ville selvfølgelig bruge dem i Paw sko i kolding storcenter, hvor de gir den bedste vejledning også til køb af børnesko😉❤️💙💙

 38. Da jeg som dig, bor i nærheden af både Paw sko på Fisketorvet og i Fields, kan jeg vælge en af dem.
  Det er jo en fantastisk præmie 🙂

 39. Jeg vil købe nye sko til min søn i Paw sko i Rosengårdcentret i Odense. Min søn magter ikke meget, så det kræver en hurtig og præcis service og det er de gode til 🙂

 40. Susanne Pedersen

  Paw sko Holbæk vil jeg bruge gavekortet i
  Ønsker lækker sandaler til sommeren ❤️ så krydser lige ➕➕➕➕

 41. Anne Hermansen

  I samme butik som dig, Paw Sko på Fiskeren. Der handler vi oftes i forvejen når Ecco skoen skal i hus 🙂

 42. Jeg vil spenderer 1.000 kr. i Paw sko på Fisketorvet. Min unge skal have sig et par gode sandaler 😌

 43. Paw sko i Nykøbing F men jeg kunne nu godt finde på at tage turen til fisketorvet i stedet for 😉

 44. Kristina Landrock

  Jeg ville købe bruge det lækre gavekort i PAW SKO i Randers storcenter 😍

 45. Liselotte Klarskov Hansen

  Åhh hvor lækkert hvis jeg var den heldige 😍 bliver bare ved med at trave rundt i de samme gamle slæder, men med så fint et gavekort, ville det nok blive lidt nemmere at få nogle ordentlige sko eller sandaler. ❤

 46. Jeg vil købe mine sko i Paw sko på Fisketorvet – det er nemlig heller ikke længere væk, end en lille cykeltur for os 😉

 47. Stine Frederiksen

  Paw sko i Rødovre centrum, der finder jeg altid noget til drengene.( og mig selv..)

 48. Fields 🙏 så kan alle ungerne Luna Cilje Wolff og Gaia Benedicte Wolff og Luca Wolff få sko til foråret 🙏

 49. Charlotte Juel

  … Aalborg storcenter Paw sko kunne vi godt tænke os at komme i hvis vi vandt 😍

 50. Mona Bennedsen

  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder af et super lækkert gavekort til Paw Sko ville jeg bruge det i Paw Sko Kolling 😀👍

 51. Alexandra Sørensen

  Jeg vil besøge Paw sko i fisketorvet 🙂 mine fødder elsker også Birkenstock og jeg har netop kasseret de gamle udtrådte sandaler og skal anskaffe mig nogle nye..

 52. Wow en lækker præmie! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil gavekortet blive brugt i den snart genåbnede Paw sko på Strøget i Aarhus 😄😍

 53. Vi bruger den i Lyngby storcenter:) det er snart tid til sandal shopping og Angulus er mit og ungernes foretrukne (og ja birkenstok til mig).

 54. Jeg er også helt forelsket i Birkenstock sandalerne😍 jeg plejer at købe mine i Paw sko Randers storcenter, så der vil gavekortet blive brugt, hvis jeg er så heldig at vinde😉

 55. Heidi Andersen

  Paw sko. Holbæk . Ville da godt vinde et par gode (travere ) sandaler , skal nemlig til cayman Island og jamaica her til April .

 56. Vi plejer at købe de dejligste sko hos Paw sko i Slagelse. Stor og lækker butik med et flot udvalg af både dame, herre og børnesko. Birkenstock er også min favorit sko hele sommeren og har allerede omvendt datteren og manden 😉

 57. Anne-Mette Kistrup

  Jeg ville super gerne vinde 🙏🏻 Hvis jeg bliver den heldige vil jeg handle i Paw sko på Fisketorvet 😊

 58. Århh, gad så godt vinde penge til Paw Sko i Århus 🙂 Det kunne være så fedt, for en gang skyld at få råd til andet end Føtex sandalet til mine børn 😉

 59. Åhhhh; jeg ville elske at bruge mit gavekort i Paw sko på Fisketorvet.
  Og ja; som du selv skriver, så er det ét sted, hvornder ikke skal spares; fodtøj. Selv nu hvor jeg er enlig mor til tre, spiser jeg gerne havregryn 3 dage, for at alle får ordentligt fodtøj. Så jeg

 60. Jeg plejer at handle i den der ligger i Rødovre Centrum. God service og godt udvalg 😊

 61. Majken Hilding Albrechtsen

  Vil gerne vinde til Paw sko på fisketorvet.
  Og tak for altid gode indlæg

 62. Elsker at læse din blog – dejlige relevante indlæg. Jeg ville bruge gavekortet i Paw Aalborg Storcenter hvis jeg var så heldig

 63. Monique Salomons

  Paw sko Fisketorvet er den jeg altid handler i. Eller Hørsholm. Er kæmpe fan. Ville faktisk elske at forkæle min far. Ved det lyder tosset. Men de er pensionister og manden nægter at bruge penge på sig selv. Han har altid givet mig alt. Så prøver at give dem lidt i ny og næ❤

 64. Jeg ville skynde mig ud iPaw Sko i Rosengårdscentret i Odense og snolde lækre sko til mine unger, hvis jeg vandt 🙂 Det er den BEDSTE Paw Sko butik!!!!!

 65. Kamilla Overgaard

  Hvis jeg er så heldig, så vil jeg tage min datter ud og købe sine aller første sandaler på Fisketorvet.

 66. Heid Estrup Pedersen

  Det ville være skønt og vinde når der er 4 børn der skal have nye sko. Vil køre til Paw sko i Odense <3

 67. Randers Storcenter – favoritbutikken. Så kan min datter få nye sko til Farmor og Farfars guldbryllup. 🙂

 68. Paw Sko Randers Storcenter. Så min datter kan få nye sko til guldbryllup og konfirmation.

 69. Henriette Haaber Petersen

  Ville købe dem i Paw sko i Rosengårdcentret i Odense. Også der jeg har købt mine børns sko gennem årerne

 70. Jeg plejer at handle i Paw sko i Lyngby eller Rødovre, men måske man skulle prøve fisketorvet

 71. Louise Eckhardt

  Paw sko i Fisketorvet. Og er enig i at de har god service. Min søn er ikke specielt vild med at prøve sko (ja det er i hvert fald ikke fra mig han har arvet det), og de er meget tolerante med sure 3 årige 😀

 72. Jeg vil smutte til Lyngby og besøge Paw Sko. Jeg er ligesom dig vild med Birkenstocks – mine er efterhånden 4 år gamle og trænger til en udskiftning og gerne snart ☺️🙈 Jeg skal på barsel til sommer med mit andet barn og der er sådan et nyt par jo et must have. Og så er der nok også lidt til et par sko til førstearvingen ☺️👍🏼

 73. Majbrit Grøn Jensen

  Kunne være fedt at vinde et gavekort til butikken i Søndergade 53, 8000 Aarhus C ;o)

  1. Gitte Sørensen

   Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Randers Storcenter. Kunne være en så skøn præmie at vinde:-)

 74. Maria Jørgensen

  Vi shopper altid sko i Paw sko.. med 2 børn i vokse alderen, har vi virkelig svært ved at finde sko! Synes at Paw sko har det bedste udvalg! Begge børn har deres mening omkring sko, og kan være en sej kamp at finde den helt rigtige 😅 Nu står begge børn og skal have kondisko, gummistøvler og sandaler.. så ville være rigtig lækkert at vinde et gavekort til Paw sko og et lille tilskud til sko.. Vi går nemlig heller ikke på kompromis med skomærker !! Her er Ecco vinderen 😊

 75. Maria Jørgensen

  Vi shopper altid sko i Paw sko i Slagelse.. med 2 børn i vokse alderen, har vi virkelig svært ved at finde sko! Synes at Paw sko har det bedste udvalg! Begge børn har deres mening omkring sko, og kan være en sej kamp at finde den helt rigtige 😅 Nu står begge børn og skal have kondisko, gummistøvler og sandaler.. så ville være rigtig lækkert at vinde et gavekort til Paw sko og et lille tilskud til sko.. Vi går nemlig heller ikke på kompromis med skomærker !! Her er Ecco vinderen 😊

 76. Jeg vil købe på Strøget i Århus, hvor de pt ombygger hele butikken. Er sikker på den nye butik bliver mega lækker 😊

 77. Det er nemlig en lækker butikskæde med mange lækre mærker. Bliver jeg den heldige vinder, så vil jeg gerne kigge forbi butikken i Aalborg 🙂

 78. Rikke møller

  De skulle købes i Aalborg ☺️ Vi har også en bette pige der snart skal have sine første øvesko 👏🏻👏🏻👏🏻

 79. Stephanie Appolone

  Paw sko på Fisketorvet! 🙂 de er virkelig rare derinde, og så er det den butik tættest på mig 🙂

 80. Jeg vil handle mine sko i Paw sko i Nykøbing Falster. En dejlig butik med en fantastisk Ecco afdeling 😊

 81. Susanne Bengtsson

  Jeg ville elske at prøve at vinde noget 👣👟👠 noget det skal så være i fredericia

 82. Henriette Wiberg

  Lyngby storcenter 🌸 Ville bruge gavekortet til nye sandaler til mine to piger 😊

 83. Marie Juelsgaard

  Jeg tager en tur på Fisketorvet. Birckenstock til mig. Også håber jeg bare det bliver sommer nok til sandaler iår.

 84. Christina matos abreu joof

  Jeg ville snuppe cyklen og køre fra skønne sydhavn til Fisketorvet 🚴🏼‍♀️ Hvis jeg var den heldige 🍀😍

 85. Begge mine børn mangler forårssko og sandaler, så det ville være et rigtig lækkert tilskud.
  Desuden tror jeg helt bestemt, at det er min tur til at vinde 😂
  God påske 😘🐣

 86. Jeg ville elske at vinde et gavekort til Paw sko i Herningcentret da begge mine børn mangler både sko og sandaler. Måske finder vi også lidt til mor 😉
  Rigtig glædelig påske 🐣

 87. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg gå i Paw sko i Århus og købe et par gode sandaler til mig selv. Det er altid ungerne der står forrest når der skal købes nyt, men i år kan mine gamle sandaler ikke længere.. 😏

 88. Jeg bor på Sluseholmen og vil gerne købe nye sko til min søn på Fisketorvet 😊😊m

 89. Susanne Pedersen

  Købe sko hvor jeg plejer i Herning centeret hvor vi også får så god hjælp som du gør
  Mine tre børnebørn skal havde gavekortet

 90. Annette Weber

  Jeg ville bruge gavekortet i Paw sko i Rosengårdscenteret i Odense til pink sandaler til mine børnebørn, da jeg lige har syet dem en sommerkjole i pink👍🌞🙏🇩🇰

 91. Hej. Skulle jeg være så heldig at vinde konkurrencen på 1000 kr, så vil jeg købe alt hvad jeg kan få for en tusse af sko fra Green Comfort – det mærke er jeg helt vild med ‼️ God rest påske 🐣

 92. JUBIII 😍Kunne være så fedt at shoppe sko/sandaler,uden at tá pungen op👏🏻 Jeg bor i Viborg men køre meget gerne til Randers,Herning el Århus 🚗

 93. Fra fisketorv 😍🙏😊 og det bliver for mig og min datter 🌼 mor og datter hygge tur 💕

 94. Mette Hillebrandt

  Jeg vil gerne bruge den fine gavekort i Paw Sko i Fisketorvet 🌿🐥🌿

 95. Jeanett Carlsen

  Jeg skal en tur på Fisketorvet 😋 Paw sko.
  Det kunne være så dejligt med en ekstra gave nu når jeg snart har fødselsdags 🇩🇰
  God Påske 🐣

 96. Uh, min krudtugles små fusser, ville elske, at vinde et par “glade sommerfødder” fra Paw Sko i Herning centret i Herning 💚💜

 97. I Aarhus-butikken nede i gågaden, som faktisk er ved at blive renoveret. Vores yngste har netop taget sine første skridt, så nu hvor sko-budgettet fordobles, ville det da være rart med et lille tilskud til sommersko og sandaler

 98. Paw Sko på Fisketorvet – ville være fedt med hjælp til vores søns første par sko 😊💙🍀

 99. Anna Christensen

  Jeg ville vælge mig et par sko i Paw Rødovre som jeg glad har kørt til fra Hillerød i flere år pga super udvalg og god betjening👍🍀

 100. Jeg vil vælge Paw Sko i Herning 👟😍
  Og wauw en mega flot præmie du har sat på højkant

 101. I Lyngby, dejlig stort udvalg til både store og små! Det er jo ved at være sæson for forårssko og sandaler og det plejer at blive en dyr fornøjelse…

 102. Paw sko i Odense 😁 Vi mangler sandaler til store og små. Kunne være fantastisk at vinde et gavekort 😁

 103. Pia Brønd Nielsen

  Jeg ville bruge gavekortet i Paw butikken der ligger på strøget i Århus. Hvis jeg bliver den heldige skal jeg have et par lækre sneakers eller sandaler fra Gabor, som Århus butikken har et godt udvalg af 😊

 104. Jeg ville købe mine sko på Frederiksberg, fordi de har et meget godt sortiment og super god service.

 105. Jeg vil handle i Paw sko i Herningcenteret 👏🏻👏🏻 Vi voksne ( og de små) elsker sko derfra.

 106. Jeg vil gerne vinde til Paw sko i Kolding Storcenter – så ville jeg købe nye sko til mine 2 drenge😄🙏🏻

 107. Paw Sko i Kolding Storcenter – min datter og jeg ville elske at forkæle os selv der 😍