Sommerkluns – også til os med topmaver ;-)

kluns

Klik på tallet for at se mere:

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9

 

Nogen gange skal man altså bare fejre, at man lever. Og at man har det godt, at det er sommer, at man skal snart rejse (hertil) og at man vejer 2,5 kg mindre, end man gjorde for et par uger siden fordi man har været på #frabuttettilbabe 😉

 

Derfor har jeg kastet mig over nettet og fundet disse lækkerier, som jeg vil klikke hjem i egen garderobe asap! Min ret så uldne og tætsiddende (vinter)garderobe trænger til noget sommerligt og behageligt selskab, og det får det altså nu. Håber ikke at min mand opdager det…

OBS! 

HER kan vi til og med d. 10. juni spare 40 % på ALT – fx Birkenstock sandaler og mærker som Normann Copenhagen, Sofie Shcnoor, Day Birger & Angulus (og jeg kunne blive ved). Der er også mega meget lækkert at shoppe til børn fra fx Mini Rodini (jeg vil så gerne købe denne jakke til mine unger, som pt. også er på 40 %), MarMar og Joha.

I mit næste liv vil jeg være rig. So long!

Indeholder affiliatelinks 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *