May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Om familiens eksotiske sommerferieplaner ;-) – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af Mini Babybel

img_3901

Vi har lige været i Dyreparken i Norge, og hvis nogen af jer kender til de norske priser, ved I godt, at man nemt kan få flået hovedet økonomisk af, mellem fjelde og elge. Derfor havde jeg foruden badetøj og bajere, pakket massere af snacks med i bilen. Selvom flere ting, som disse, er billigere i Norge, er mejeriprodukter og de fleste andre ting hamrende pricy. Mine unger er, som de fleste andre små kræ, ikke særligt begejstrede for at sidde stille særligt længe, og derfor spiser de desværre heller ikke store måltider særligt ofte. De vil hellere være sultne og motoriske, end mætte og stillesiddende. Jeg gider ikke proppe dem med alle mulige sukkeholdige snacks for at undgå at de går kolde, eller får hysteriske flips pga. for lavt blodsukker, så jeg forsøger at give dem nogle nærende og naturlige mellemmåltider (uden at være mega hellig. Hellighed er keeeeedeligt 😉 ). Selv har jeg altid været meget glad for ost i alle afskygninger, og eftersom at det er en god, sund og nærende kilde til calcium og protein, har jeg også fodret eget avl med det siden de kunne tygge. Jeg husker sågar, min craving for Mini Babybels da jeg var gravid, og altid havde et mindre lager i tasken, fordi jeg ikke kunne leve uden, og fordi netop den ost var pakket så godt ind, at den var nem at have med i tasken. Jeg cravede selvfølgelig også flødeboller og chokoladeboller (hvem gør ikke det, når man er baby-tyk?), men mine små indpakkede oste, i det røde røde voks, var altid med mig rundt. Da jeg så fik min egen baby, fodrede jeg så den med den lille sunde snack 🙂 Mini Babybel-osten er 100% ost – uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer og er derfor en hamrende sund og god snack anytime, mavsen knurrer. Jeg kan selv køre en Mini Babybel ned flere gange dagligt, evt. sammen med et stykke frugt og et glas vand – så har jeg lissom’ fået et godt og varieret mellemmåltid, der faktisk mætter godt. Så de små runde oste røg med på tur, sammen med kamera (så jeg kunne tage billeder af den vilde Dyrepark), badetøj – vi boede tæt på et vandland, solcreme, pas (!), sommerkjoler- og shorts til herrerne 😉 Det er helt mærkeligt for mig, at skulle huske passet, nå vi rejser til mit andet fædreland, Norge. Jeg er jo halvt nordmand, og har været der MANGE gange, siden jeg var helt bette. Fra jeg var fem, rejste jeg alene til Oslo i tre uger hver sommer og boede i min mormors campingvogn ved Larvik, der lå på stranden, mellem to store fjelde. Min mormor var ‘Dronningen af Oddane’, som du kan læse mere om her, hvis du vil 🙂 Det var virkelig gode tider <3 Derfor har jeg et helt særligt forhold til Norge. Jeg bliver simpelthen bare i drøn godt humør, når jeg hører norsk og synes det er et hamrende pænt sprog. Dobbelt op på love, på min nylige ferie, der både bød på masser af nordmænd, flot natur og masser af oste-snacks 😉

Forresten kan du vinde et GoPro Hero5 Black kamera, hvis du kan gætte hvor Mini Babydel nu er henne. Og jeg kan afsløre, at selvom  min og ugernes maver ville være et godt gæt, er det ikke det rigtige svar lige her 😉 Deltag her 🙂

Vi har ikke de store udenlands-ferieplaner i år. Men det gør heller ikke noget man har det her sted, og ellers skal noget så eksotisk som til Legoland og Møn. Jeg glæder mig til begge dele. Billund med familien, og Møn med en veninde – i hele TO døgn, uden børn. SÅ skal solen skinne, og jeg skal ligge splitter Hans Jørgen i haven til sommerhuset, som ligger i anden række til vandet i Råbylille. Har I været der? Der er HÅT! Hvad skal I i sommerferien?

img_3896

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Værfscafeen Holbæk
Danmark
Sydhavnsmor

Miniguide til Holbæk

Det var egentlig mere spontant end planlagt, at vi i weekenden endte i Holbæk. Jeg havde ellers på min Insgram-profil @sydhavnsmor.dk, hvor jeg deler en

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top