May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Drittkule jeans til bredballerne (og alle jer andre) på budget – sydhavnsmor.dk

img_5818

Den perfekte ladeport. Hvem har den? Men du kan i hvert fald få en pæn bagdel på et meget stramt budget, hvis du smøger dig ned i en af følgende højtaljede jeans. Engang ville jeg hellere lide af kronisk blærebetændelse, end at iføre mig bukser med en talje der gik over hoften. Lavtaljede jeans var hittet. I dag kunne jeg aldrig drømme om at tage sådan et par bukser på. De er ikke behagelige at have på, og de sidder heller ikke godt på en bredrøvet type som mig. Jeg har de sidste år fundet ud af hvilke bukser der virkelig hitter – på budget (jeg har altid været den flade type) – og anbefalet alle mine veninder, både dem med – og uden brede baller, fordi de sidder godt på de fleste rumpetter (1.) denne stretch model fra Dr. Denim (jeg bruger M i disse og er normalt en str. 30 i jeans) og (2.) denne virkelig gode kvali-model fra Weekday, hvor flere af deres styles også har stretch. Det er dem jeg har på på billedet. Men så blev jeg også gjort opmærksom på (3.) disse smækfede jeans fra Asos (som findes i mere end 30 forskellige styles), som samtidigt koster så latterlig lidt (ligesom de andre), at selv jeg(!) havde råd til et par i slutningen af måneden. Før jeg blev mor gad jeg godt kyle penge efter Acne jeans, og jeg synes også stadig de laver nogle lækre modeller, men baryler sluger altså nogle penge, og sådan er det bare – så jeg prioriterer lidt anderledes nu, og er møg tilfreds med mine nye budget-buks! 🙂

Og selvom det er nogle små pariser-trutrøve vi ser i linkene herover, lover jeg jer, at en større røv har det noget så behageligt i de nævnte modeller 🙂

Læs også

Jamen, dér var den! Se min nytårskjole! 

Er klemt ned i et par affiliatelinks 

 

 

Del på Facebook

7 kommentarer til “Drittkule jeans til bredballerne (og alle jer andre) på budget – sydhavnsmor.dk”

 1. Tak for et godt inlæg med inspiration til noget nyt. Selv er jeg svært glad for, Molly modellen fra Gina Tricot. Den er altså ikke at kimse ad!

 2. May! Der er du jo! Dejligt at se det går dig godt 🙂

  Kh. Louise (Almas mor, Strandhuset)

   1. Ja det har vi 🙂 Vi fik en dreng for 12 uger siden, så vi har nok at se til med 3 unger. Det er noget af et karriereskift du ellers har lavet, men det lyder spændende det du laver nu (selvom vi var meget glade for dig i børnehaven).

    1. Kæmpe tillykke, så fik I alligevel én mer – og en lille dreng 🙂 Sådan én har jeg også som nr. 2 og det kan jo kun anbefales at avle 😉 Du er sød – var også mega glad for at være i bh, og du må endelig hilse dernede 🙂 Også pigerne – Alma går jo i skole nu… vildt! 🙂

     1. Ja jeg fik min vilje med en 3’er 😉 og det er jo dejligt med en dreng, men det ved du jo 🙂 Ja Alma går i 0. nu, så er også blevet mor til et skolebarn. Det er vilde tider 😉 Skal nok hilse dem i børnehaven.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top