May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Tilfreds med min krop

Annonce for Ellos

Det var først for et par år siden, jeg igen begyndte at gå i farverigt tøj. Størstedelen af mit tøj var førhen sort, hvidt og gråt, og jeg kastede mig sjældent ud i sprælske farver. For det andet var mere sikkert. Sort slankede, og de andre farver passede til alt. Jeg følte mig simpelthen ikke særligt godt tilpas i min krop, når jeg havde farver på. Men det ændrede sig. Jeg ved ikke om det var alderen, men jeg tror det, for langsomt som slutningen af 30’erne indtog, blev jeg langt mere tilfreds med min krop.

Moden dikterede farver, og selvom jeg ikke er et udpræget modedyr, men hellere vælger tøj efter hvad jeg føler mig tilpas i, påvirker den mig. Og så fandt jeg faktisk ud af at det der med farver og spræl ikke var helt dumt til mig – og alle andre for den sags skyld.

Da jeg boede en sidegade til Strøget brugte jeg mange penge på fejlkøb. Jeg blev lokket af alle butiksvinduerne og selvom man måske tænker at jeg så fik prøvet tøjet inden jeg smed mit dankort i maskinen, var det ikke tilfældet. I dag må jeg nok indrømme, at jeg gør mig allermest i online-shopping. Jeg bryder ikke om Strøg-ture grundet massen af mennesker samlet på ét sted, og så er min hverdag, trods friheden mit virke byder mig, ikke altid til at jeg lige kommer forbi de fysiske butikker, hvor jeg ved at jeg kan finde pænt tøj – til overkommelige priser.

Jeg handler ofte på Ellos, hvor de både har tøj til mig, ungerne, manden og også et hav af lækre ting til boligen. Der findes så meget lækkert – også meget budgetvenligt tøj i Ellos Fashion-kategorien, blandt andet min nyerhvervede gule blazer som jeg har fået så mange forespørgsler på, fordi den har den flotteste farve, snit og sidder skide godt. Desuden er den virkelig behageligt at have på. Sidst jeg var inde på Ellos for at shoppe faldt jeg også over en meget fin hvid cardigan, der også findes i sort og vinrød, som jeg købte. For jeg elsker blazere og cardigans til mine jeans, som jeg ofte går i.

GUL BLAZER

Som jeg husker det har jeg stort set aldrig været særligt tilfreds med min krop. Jeg har været både slank og buttet, og uanset størrelse har jeg bare aldrig følt mig sådan helt vildt glad for min krop. Det har nok både hængt sammen med idealerne og usikkerheden mange kvinder generelt har. Men i dag, i en alder af 37, har jeg det sgu helt okay med det hylster jeg render rundt med. Det er ikke fordi jeg synes mine bryster sidder flot, mit maveskind er så stramt som jeg drømmer om, eller fordi mine lår er appelsinhuds-frie, for det er ikke tilfældet. Jeg ligner en der har født et par børn og det er helt okay. For det er jo det jeg har, og det er jeg da stolt af.

Tag farver på – man bliver glad af det!

Jeg gider ikke længere at bruge krudt på at være utilfreds over ting jeg ikke kan gøre noget ved. Så i stedet for at gemme mig væk i neutrale farver, der ikke bidrager til en farverig hverdags-fest, mixer jeg farver, forskellige prints og styles. Og jeg føler mig endelig tilpas i det. Måske er det også fordi jeg med årene endelig har fundet ud af hvad der klæder mig. Lavtaljede jeans går bare ikke til mig. Lange kjoler ER flotte på mig, hvilket jeg ikke troede, og farver kan man sagtens gå amok i, selvom man er en bleg blondine. Man skal bare turde!

Ellos har tøj til alle (størrelser) – og jeg kunne bruge en formue på deres website. Jeg er fx totalt vild med denne fine forårsjakke, og denne flotte lyseblå kjole.

Med koden 415414 kan du på Ellos-hjemmeside (HER) få hele 30 % rabat på din dyreste ikke-nedsatte vare – inkl. brands. Du får yderligere 5 % rabat på nedsatte varer. Rabatten trækkes automatisk når du går ind via dette link.

Nogle gange skal man måske også bare skyde en lang hvid pil efter hvad andre mener og gå efter det man selv synes er sejt. Nogle skal jo starte trenden 😉

Der findes så meget flot og moderigt tøj på Ellos, som selv en fattigere sydhavner kan være økonomisk med på. Herunder har jeg lavet en lille collage med nogle af mine Ellos-favoritter.

FORÅRSJAKKE // CARDIGAN // ROSA SKJORTE

BLÅ KJOLE // MØNSTRET LANG KJOLE // KORT KJOLE MED PRINT

HVID CARDIGAN

Del på Facebook

2 kommentarer til “Tilfreds med min krop”

  1. Det er fandme rigtigt altså. Ikke fordi du har for vane at lyve, men det indlæg der rammer bare spot on. Farver kan bare noget og kroppen er det hylster der holder sammen på os. Det er som om kroppens evner bare bliver mere fantastiske med alderen.
    Tak for den ?

    1. Kære Mette

      Ja, alderen er ikke dum for hverken kvinder eller mænd i dag – både det indeni kroppen og det udenpå kan sagtens blive bedre med årene. Det synes jeg at se alle steder rundt mig – og jeg undres over at det bliver mere og mere normalt at man gerne vil ligne en teenager. Bevares, glat hud og stramme numser er da pænt, men dengang man havde det var man heller ikke tilfreds. Såehhh… det er sgu meget rart at blive lidt ældre og finde ro med – og i kroppen 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top