markante øjenbryn
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Markante øjenbryn på budget

I 2020 skal man have markante, og gerne nogle helvedes store, øjenbryn 😉 I 90’erne skamplukkede vi dem, og de skulle helst være så tynde, at man næsten ikke kunne se dem. Gerne tegnet ekstra op med en (ofte lidt for rødlig) streg i enderne, så de så lange og tynde ud. Om et par år ser vi sikkert tilbage på de store øjenbryn – “hvad havde jeg dog gang i, haha?”. Men altså, jeg synes ikke, mode eller ej, at vi kan komme udenom at markante øjenbryn – hvis det ser naturligt ud, er pænt. Øjenbryn betyder meget for harmoni i et ansigt. Jeg selv er ikke født med Ole Ernst-øjenbryn (hvilket er lidt snyd, for det er min far 😉 ), så jeg bruger en enkelt lille bryn mascara, for at markere mine hår lidt mere. Derfor dette skriv om at få mere markante øjenbryn på budget. For det jeg bruger til at farve de (sparsomme) hår jeg render rundt med, koster ikke en skid, og fungerer super fantastisk. Er faktisk det bedste produkt jeg indtil dags dato, som snarlig 38-årig, har brugt til at farve dem med.

markante øjenbryn
Til venstre: mine naturlige øjenbryn, i midten: er mit højre (på billedet venstre) øjenrbryn markeret lidt, til højre: begge bryn har fået en (lille) tur med bryn mascaraen
Du kan måske ikke se den store forandring, da jeg ikke har tilføjet mere end et let lag her, men jeg synes det er tydeligt at mine små hår inderst mod næsen bliver mere markante.

Farve eller tatovering?

Jeg kan slet ikke finde ud af at bruge streg eller tegne mine øjenbryn op, uden det går helt helt galt og ligner en ulykke. Et kort sekund tjekkede jeg diverse sider ud for tatoverede øjenbryn, men blev meget hurtigt enig med mig selv om, at det kunne jeg aldrig finde på at gøre. Altså at tatovere mine bryn, permanent. Jeg synes simpelthen det ofte ser så optegnet og unaturligt ud, og når de falmer så bliver de grålige, og det er safsusme ikke pænt. Og jo, jeg har set MANGE og når man kommer tæt på, så er det sgu bare sjældent et kønt syn. Så jeg kører med det mere ‘naturlige’, hvor jeg selv, hver dag, mens jeg alligevel smører sminke i fjæset, lige bruger min bryn mascara, der blot koster 55 kr, og er hamrende nem at påføre.

Bryn mascara

Jeg læste en anmeldelse af netop den bryn mascara, og tænkte jeg måtte prøve den. Den både ‘sætter øjenbrynene’, så de ikke vælter rundt i alle mulige retninger, og holder dem på plads, samtidigt med at den farver på en naturlig måde. Den findes i flere nuancer (min er medium brown). Børsten ligner en mascara og man stryger blot børsten opad på hårene for at sætte brynene og give dem ekstra farve.

Den er genial og mega nem at anvende, for makeup-idioter som jeg, der ikke er særligt fiks og sikker i hånden, og derfor ikke skal begive mig ud i at tegne bryn op med en stift eller pensel. Det kan jo ende helt, helt galt. Jo flere gange man stryger børsten over hårene, jo mere farve tilsætter man brynene og derfor bestemmer du selv hvor meget farve du ønsker at tilføje. Jeg synes det ser naturligt og pænt ud, og selv når jeg bader i havnen holder det. Så det var blot en bette anbefaling herfra mig <3

Du kan finde den bryn-mascara jeg bruger her (reklamelink).

Læs også “Længere vipper med serum”

Del på Facebook

4 kommentarer til “Markante øjenbryn på budget”

  1. Elsebeth.helledie@icloud.com

    Hej SYDHAVNSMOR❤️👍👏🏻 Er fan af dig , uanset dine lækkeri af sundt fantastisk mad eller farvning af øjenbryn og humor. Mvh Elsebeth Helledie.

    1. Kære Elsebeth, sikke en fantastisk besked at få- du er da godt nok SØD! Rigtig god dag til dig <3 Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top