lydbøger
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

3 lydbøger du skal høre NU – gratis!

annonce

Jeg tipper her om 3 lyderbøger du skal høre NU – gratis! For med koden SYDHAVNSMOR får du 30 dages gratis adgang til Mofibo, som jeg selv er ivrig bruger af! Jeg ELSKER lydbøger! Gør du også? Her er 3 bøger du skal lytte til… eller læse, hvis du er old school (som jeg også er, men bare ofte ikke har overskud til at være…)

Hvor flodkrebsene synger

Hvor flodkrebsene synger har min agent, Nana Voxtrup, snakket om længe. Den SKULLE sluges! Nu er den kommet på Mofibo, som jeg er fan af, fordi jeg så kan vade rundt i byen og lytte til bogen læses for mig! Jeg er stor fan af lydbøger generelt – det er så nemt, og jeg får slugt mange flere bøger end hvis det kræver en sofa og alene-tid. For den har jeg altid nok af, synes jeg. Jeg lytter også til lydbøger, når jeg laver mad, når man træner (HVIS man træner) er det også god underholdning ELLER på ferier, når man bæller cocktails og ligger gennemsvedig på en strand under en palme …

Nå, men bogen handler om en vild pige, ”marskpigen”. Hun vokser op i 1950’erne i en hytte ude i sumpskoven ved North Carolinas kyst. Hendes mor og fire ældre søskende forlader en efter en hjemmet, så hun til sidst er alene med sin voldelige far. En dag forsvinder han også. Herefter er hendes liv en ensom kamp for overlevelse i en verden, der kun har foragt tilovers for sumpens fattige folk. En enkelt skoledag i den nærliggende landsby er alt, hvad det bliver til for Kya, som møder barfodet og pjaltet op og straks bliver genstand for de andre børns hån og mobning. Men Kya er ikke, som de tror. Hun er følsom og intelligent og har overlevet i årevis alene ude i den sumpede marsk, som hun betragter som sit hjem...

Ser du månen, Daniel

Filmen er nomineret til en masse Bodil’er…

En historie om den danske fotograf Daniel Rye, der sad som gidsel i 398 dage hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien, fortalt af den prisvindende forfatter Puk Damsgård. Beretningen er et lille stykke danmarkshistorie midt i verdenshistorien. I samarbejde med Daniel Rye, hans familie og andre med nært kendskab til historien fortæller DR’s mellemøstkorrespondent Puk Damsgård her for første gang om den danske fotografs kidnapning. Om de 13 måneder i fangenskab og det nu verdensberømte Islamisk Stat-fængsel i den syriske by Raqqa, hvor 24 vestlige gidsler sad under kontrol af deres fangevogter, briten bedst kendt som Jihadi John. 

SÅ spændende, og skide hamrende uhyggeligt!

Zornig – vrede er mit mellemnavn

“Zornig – vrede er mit mellemnavn er Lisbeth Zornig Andersens vidnesbyrd om sin egen opvækst i et Underdanmark, som er skjult for de fleste. Det er en usentimental beretning om den tavse, snavsede, magre pige med vorter på hænderne og kronisk øjenbetændelse, som vokser op med en voldelig stedfar, der misbruger hende seksuelt, og en mor, der lader det ske. Om en barndom tilbragt på værtshuse, børnehjem og ungdomsinstitution. Vi følger, hvordan Lisbeth og hendes tre brødre langsomt nedbrydes i et hjem, hvor man kun får noget at spise, hvis man kan holde mund ved bordet og kan fiske maden op fra kogende vand – hvis der overhovedet er mad. Zornig – vrede er mit mellemnavn er en uhyggelig og hjerteskærende skildring af, hvordan vi som samfund svigter dem…

I kender sikkert Lisbeth Zornig og hendes tragiske historie om hendes barndom med misbrug. Noget jeg på en måde slet ikke tåler at høre om. Fordi det er så frygteligt! Det mest ødelæggende man kan udsætte børn for!

Vil du gerne kaste dig over en (lyd)bog… så opret dig gratis HER med koden SYDHAVNSMOR – der er ingen binding. God lytte/læselyst <3

Læs også … de 13 bedste kvindebøger

Hvilke bøger vil DU anbefale?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Danmark
Sydhavnsmor

Getaway på spahotel

Det er eddersparkme blogger-agtigt at tage til Marienlyst Strandhotel. Men jeg har selv betalt, og det er i privat øjemed. Min veninde og jeg havde

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top