May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Tre skidegode tidsrøvere #2

treridsrøvere

Så er jeg der igen – dér hvor jeg nævner, at der bare er et eller andet virkelig lækkert ved at dejse om på sofaen efter Barylernes sengetid, finde Ipad’en frem og klikke ind på Netflix, for at suge chick-flicks og andre lækkerier i sig. Koble hjernen fra, og måske også æde sådan en fræk satan her, imens. Her er tre serier jeg har været TOTALT besat af det sidste stykke tid, som jeg også vil anbefale andre at smække i sig, hvis man er hunkøn, elsker at smovse drama, kærlighed og overdrivelse i dig.

janethevirgin

Jane The Virgen

Hold op, hvor havde jeg det pres over, at jeg måtte vente endnu en dag, på endnu et afsnit, af Janes crazy liv, fordi jeg vidste ungerne altid vågner tidligt næste dag, og jeg derfor ikke bare kunne lappe afsnit efter afsnit i mig, til hen ad morgenstunden. Hvis jeg altså ville have noget søvn.

Jane er noget nær verdens mest fornuftige pige, men alligevel en type man ikke kan lade være med at holde ekstremt meget af, fordi hun både er pisse-irrierende fornuftig, samtidigt med hun kommer ud for alverdens ting og sager – både dramatiske, uheldige (som at blive gravid som jomfru????), und so weiter… En “Very American” serie, hvor man ikke keder sig ét sekund, og hvor alle karakterer er så ekstreme, at man ikke kan andet end blive suget helt, helt, HELT ind i historien. Og hade at man efter afsnit 22 må vente på en ny sæson, der endnu ikke er tilgængelig!

thefosters

The Fosters

Der er gået lidt teen i den, i Sydhavnsmammas hoved! Det her er endnu en serie, der vist henvender sig til kvinden, der elsker lidt drama. The Fosters er en serie om et lesbisk par og deres (pleje)familie, som Jennifer Lopez bl.a. står bag. Jeg må sige, at ‘Jen from the blog’ har en mega smækker røv, er god til at lave hits, og serier kan hun åbenbart også finde ud af at lave. Ifølge Ghettomamma her. Jeg er i hvert fald blevet hængende. Se den!

lilyhammer

Lilyhammer

En serie, der ikke kun er for the (drama) ladies! Tag bare jeres mænd (hvis sådan én haves) med ind i sofaen til denne gangsta’serie, der handler om Frank – en tidligere mafiaboss, der skifter New Yorks gader ud med de norske fjelde, under sit alias, Johnny Henriksen. En “natklubejer og far til to”. Tingene er nok bare ikke heeeelt så enkle, som der håbes på, og livet som Johnny får sine udfordringer. I bør se denne serie, hvis I ka’ li’ fedt skuespil, humor og et lækkert set-up i (film)billeder. Og hey, hvem ka’ ikke dét?

Læs også “Tre skidegode tidsrøvere“! Og tip os lige, hvis du kendrr til en god serie (som ikke kræver for høj hjerneaktivitet, for dét haves ikke efter klokken ni om aftenen – jeg snakker for mig selv), tak! Jeg mangler en ny serie, at kaste min dvaske krop over – danke schoen! 🙂

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top