May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Umulig plet på tøjet? – Sådan får du den af!

Ammen, for helvede, hvor er de hersens husmoderråd populære og geniale. Jeg elsker dem selv. Da jeg delte indlægget med råd mod elektrist tøj, kom følgende kommentar ind: “Har du en umulig plet på tøj, skærebræt, møbler etc? Så læg det direkte i solen (evt. gennem et vindue, det virker også) i nogle timer eller en halv dags tid og vupti… pletten er væk som havde den aldrig været der. Det er så genialt og så utrolig nemt. Jeg lærte det mens min datter var spæd og sked ud over alt sit og vores tøj. Jeg bliver hver gang stadig overrasket over hvor godt det virker!”

Og det er testet af Sydhavnsmutter selv, og den er god nok.

Har du nogle GENIALE husmoderråd små smid en kommentar herunder, og ha’ en dejlig dag <3

Læs også… tippet mod tør hos & Sådan får du myggestikket til at stoppe med at klø

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

KETO laks
Livsstil
Sydhavnsmor

En uge på KETO-diæt

En uge på KETO-diæt! Nu er det 7 dage siden jeg startede med at teste keto-diæten, og jeg synes det er gået godt. Jeg har

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 37 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, guider til DIY’s og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen