glutenfri bananbrød
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Glutenfri bananbrød uden sukker

Glutenfri bananbrød sukkerfri

Uma siger “det er det bedste du har bagt. Nogensinde, mor”. Og jeg har fandme bagt meget, så enten har det været knap så lækkert det jeg tidligere har serveret 😉 – ellers er det her bananbrød bare lige i øjet. Jeg vælger at gå med det sidste 😉

Det skal du bruge til 1 aflang rugbrødsform

4 modne bananer

1 1/2 spsk rapsolie

3 store spsk Sukrin Gold

3 æg

230 g (glutenfri) havregryn

2 tsk bagepulver

1 stor spsk kanel

Evt lidt vanillepulver

1 spsk gul Fiber HUSK / loppefrøskaller

Sådan gør du

Tænd ovnen på 165 C varmluft / 180 alm ovn.

Blend alt. Lad dejen hvile i 10 minutter. Fordel dejen i en smurt (eller beklædt med bagepapir) rugbrødsform. Bag brødet midt i ovnen i 35 min.

Tag ud, spis en skive eller to med det samme. Opbevares i køleskab, og smager ifølge Uma bedst koldt, dagen efter.

Find flere mel- og sukkerfri opskrifter HER

Del på facebook
Del på Facebook

3 kommentarer til “Glutenfri bananbrød uden sukker”

  1. Jeg har økoloppefrøskaller… Er de så ‘grønne’ eller ‘gule’? Håber de kan bruges ; )

  2. Annette Hvenegaard

    Hej.
    Der er fine foto og hvordan man gør, men jeg får ikke selve opskriften frem!
    Jeg har prøvet at gå ind på forskellige måder uden held.
    Hilsen Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 36 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, guider til DIY’s og en masse andet.

May

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen