glutenfri bananbrød
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Glutenfri bananbrød uden sukker

Glutenfri bananbrød sukkerfri

Uma siger “det er det bedste du har bagt. Nogensinde, mor”. Og jeg har fandme bagt meget, så enten har det været knap så lækkert det jeg tidligere har serveret 😉 – ellers er det her glutenfri bananbrød bare lige i øjet. Jeg vælger at gå med det sidste 😉

Jeg har udgivet både en e-bog og en fysisk bog (ikke de samme) med opskrifter på kager og søde sager med grøntsager. E-bogen har solgt så vanvittigt – og jeg tror det er fordi opskrifterne er nemme at gå til, indeholder max 500 kcal pr hele kage eller 6 muffins og at de er både glutenfri og sukkerfri.

Det skal du bruge til 1 aflang rugbrødsform med glutenfri bananbrød

4 modne bananer

1 1/2 spsk rapsolie

3 store spsk Sukrin Gold

3 æg

230 g (glutenfri) havregryn

2 tsk bagepulver

1 stor spsk kanel

Evt lidt vanillepulver

1 spsk gul Fiber HUSK / loppefrøskaller

Sådan gør du

Tænd ovnen på 165 C varmluft / 180 alm ovn.

Blend alt. Lad dejen hvile i 10 minutter. Fordel dejen i en smurt (eller beklædt med bagepapir) rugbrødsform. Bag brødet midt i ovnen i 35 min.

Tag ud, spis en skive eller to med det samme. Opbevares i køleskab, og smager ifølge Uma bedst koldt, dagen efter.

Find flere mel- og sukkerfri opskrifter HER

Følg mig på Instagram @sydhavnsmor.dk

Del på Facebook

14 kommentarer til “Glutenfri bananbrød uden sukker”

 1. Jeg har økoloppefrøskaller… Er de så ‘grønne’ eller ‘gule’? Håber de kan bruges ; )

 2. Annette Hvenegaard

  Hej.
  Der er fine foto og hvordan man gør, men jeg får ikke selve opskriften frem!
  Jeg har prøvet at gå ind på forskellige måder uden held.
  Hilsen Annette

   1. Jeg holder med Uma. Virkelig god opskrift.
    Tak for mange gode opskrifter “uden sukker” – det er mine favoritter.

 3. Det smager såååå godt vi elsker det , jeg har også lavet et på sammen måde , unden kanel , men med citron og vanilje 🙂

 4. Jeg kan heller ikke få opskriften frem. Det virker som om at den ligger under et billede som ikke er til at fjerne ??‍♀️

  1. Hvad mener du med hvor den er? 🙂 Du har jo været inde på den for at se den <3

 5. Hey!
  Hvordan kan det kun være 500 kcal i kagen, når der er så mange bananer, æg og havregryn i 🤔
  Den smager fortryllende, så skønt hvis det stemmer 😋

 6. Du skriver blend det hele…!
  Mener du blende i en foodprocessor eller bare i en røremaskine ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top