glutenfri karamelmuffins
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

De bedste karamelmuffins – med en uventet ingrediens

Jeg er halvt nordmand, og ELSKER både fiskeboller, kiwisodavand, rømme og alt andet der er norsk – fx myseost 😉 Sidstnævnte ingrediens er noget man enten hader eller elsker. Min datter spiser det dagligt, min søn er ved at kaste op, når han smager det, men når man propper det i muffins, bliver smagen fuldstændig karamelagtig. Og så ÆDER min søn løs af det 😉 I onsdags delte jeg ud af mine bedste tips, hvis man døjer med meget tør og sentitiv hud, nemlig 3 favoritprodukter, jeg selv bruger dagligt. Produkterne hjælper til min hud i dag (som 37-årig) er flottere, end da jeg var stram(mere) og 27 😉 HER fås mine anbefalinger, hvis man er i samme (tørre og sensitive) båd. I dag deler jeg så den bedste opskrift, hvis du spørger mig, på de vildeste melfri karamelmuffins 😉 Ja, det spænder bredt her på domænet 😉 Disse muffins er ikke tilsat sukker, og indeholder altså den lidt uventede ingrediens – myseost. Også kaldet “karamelost”.

Jeg vil næsten vædde på, at hvis du er til karamel, men ikke er til myseost, at du kan lide disse karamelmuffins. De er latterlig lækre – muligvis en af de bedste opskrifter jeg længe har delt. Og så er de mega nemme at smække sammen – det tager ikke mere end få minutter, at mixe dejen og så skal de bare have en hurtig tur i nogle forme i ovnen.

Det skal du bruge til 10 karamelmuffins

2 1/2 dl. (glutenfri) havregryn

2 æg

3/4 dl. Sukrin Gold (hvis du ikke er bange for sukker, da brun farin, kokossukker, alm. sukker….)

1 dl. mælk

100 g myseost

2 spsk. smeltet smør eller olie

1 tsk. vanillepulver

1 tsk. bagepulver

Et nip salt

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 C.

Hak myseosten groft. Smid alle ingredienserne i en skål og blend med en stavblender. Bag dine karamelmuffins i ovnen i 10-12 min. til de er gyldne på toppen.

Spis dem lune – men de er også lækre kolde, evt. med lidt glasur (lavet fx af Sukrin Melis og vand).

Følg med på @sydhavnsmor.dk hvis du gerne vil have mere (kage) inspiration <3

Find et hav af andre gluten- og sukkerfri opskrifter HER.

Hvilken kage er din favorit?

Del på Facebook

2 kommentarer til “De bedste karamelmuffins – med en uventet ingrediens”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

spansk tortilla
Aftensmad
Sydhavnsmor

Sidste år startede jeg med at dele en masse klassiske opskrifter fra udlandet, i Sydhavnsmor-stil. Dvs. at alle opskrifter lå i den sundere ende, var

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top