glutenfri karamelmuffins
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

De bedste karamelmuffins – med en uventet ingrediens

Jeg er halvt nordmand, og ELSKER både fiskeboller, kiwisodavand, rømme og alt andet der er norsk – fx myseost 😉 Sidstnævnte ingrediens er noget man enten hader eller elsker. Min datter spiser det dagligt, min søn er ved at kaste op, når han smager det, men når man propper det i muffins, bliver smagen fuldstændig karamelagtig. Og så ÆDER min søn løs af det 😉 I onsdags delte jeg ud af mine bedste tips, hvis man døjer med meget tør og sentitiv hud, nemlig 3 favoritprodukter, jeg selv bruger dagligt. Produkterne hjælper til min hud i dag (som 37-årig) er flottere, end da jeg var stram(mere) og 27 😉 HER fås mine anbefalinger, hvis man er i samme (tørre og sensitive) båd. I dag deler jeg så den bedste opskrift, hvis du spørger mig, på de vildeste melfri karamelmuffins 😉 Ja, det spænder bredt her på domænet 😉 Disse muffins er ikke tilsat sukker, og indeholder altså den lidt uventede ingrediens – myseost. Også kaldet “karamelost”.

Jeg vil næsten vædde på, at hvis du er til karamel, men ikke er til myseost, at du kan lide disse karamelmuffins. De er latterlig lækre – muligvis en af de bedste opskrifter jeg længe har delt. Og så er de mega nemme at smække sammen – det tager ikke mere end få minutter, at mixe dejen og så skal de bare have en hurtig tur i nogle forme i ovnen.

Det skal du bruge til 10 karamelmuffins

2 1/2 dl. (glutenfri) havregryn

2 æg

3/4 dl. Sukrin Gold (hvis du ikke er bange for sukker, da brun farin, kokossukker, alm. sukker….)

1 dl. mælk

100 g myseost

2 spsk. smeltet smør eller olie

1 tsk. vanillepulver

1 tsk. bagepulver

Et nip salt

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 C.

Hak myseosten groft. Smid alle ingredienserne i en skål og blend med en stavblender. Bag dine karamelmuffins i ovnen i 10-12 min. til de er gyldne på toppen.

Spis dem lune – men de er også lækre kolde, evt. med lidt glasur (lavet fx af Sukrin Melis og vand).

Følg med på @sydhavnsmor.dk hvis du gerne vil have mere (kage) inspiration <3

Find et hav af andre gluten- og sukkerfri opskrifter HER.

Hvilken kage er din favorit?

Del på facebook
Del på Facebook

2 kommentarer til “De bedste karamelmuffins – med en uventet ingrediens”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen