May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nemme choko-lakrids mandler – sydhavnsmor.dk

c9d60053-ced1-4420-b0b4-4466682e433bHVER gang jeg handler falder jeg (åbenbart) over hylden med de der plastikbøtter hvori der  ligger choko-lakrids mandler. Jeg ELSKER dem, og blev derfor nødt til selv at fremstille lignende, da jeg jo lige så godt kan lære det – så hele madbudgettet ikke ryger til dåserne 😉

De er virkelig nemme at lave, og jeg har nu forsøgt med med to forskellige slags – en udgave med ristede mandler og en med neutrale (rå). Selv er jeg mest til sidstnævnte, men det er jo en smagssag.

Sådan gør du (for at få mine favoritter – hvis du ønsker dine ristede så put dem i ovnen i 7-8 min. på 200 C først og lad dem køle af):

Smelt 80 g. mørk chokolade i et vandbad. Smid 100 g. mandler i den smeltede chokolade og vend dem til de er smurt helt ind. Læg dem derefter på et stykke bagepapir – spredt lidt ud og drys lakridspulver ud over dem. Put nødderne i køleskabet til de skal spises.

Du skal altså kun bruge:

-100 g mandler (du vælger selv om de skal smuttes, altså om de skal ‘skrælles’ først – jeg laver dem med skræl, men de er lidt mere ‘købe-agtige’ uden skræl måske…)

-80 g chokolade

-Lakridspulver

 

 

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Nemme choko-lakrids mandler – sydhavnsmor.dk”

  1. Tusen takk for en fantastisk god ide!! Skal gå rett å kjøpe lakrispulver i morgen😂Gleder meg!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Boller
Sydhavnsmor

Proteinrige blomkålsboller

Proteinrige blomkålsboller!!! Min mest populære opskrift til dato har været mine grønne proteinboller som er læst mere end 300.000 gange. Derfor tænkte jeg, at jeg

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top