May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Der bliver lavet flest børn til (godt) nytår – Sydhavnsmors.dk

img_0277

Nytårslooket for 9 år siden. I dag ejer jeg hverken paryk, attitude eller briller. Men (lyse)RØD læbestift skal jeg da nok smøre i fjæset 🙂

Som sidste år, slutter jeg året af med en lille video og lidt vilde facts om denne særlige dag: Den 23. september hvert år bliver der født dobbelt så mange børn som på alle andre dage i året. Så er du født deromkring – ligesom jeg – havde dine forældre nok en god nytårsaften 😉

De fleste undfangelser denne dag er ikke altid de mest planlagte af slagsen som fx kvindens jeg så i “Go’ Morgen Danmark”, nogle år tilbage (2011). Hun havde fået tvillinger med to forskellige fædre!!! Hvordan kunne det lade sig gøre? Det kan I selv se HER i indslaget jeg har fundet frem! 🙂🙃 Første registrerede tilfælde af tvillingebørn med forskellige fædre, nogensinde!

Kvinden havde været i seng med to forskellige mænd lige efter hinanden og “skudt året godt i gang”, som hun selv udtrykker det. “Der var knald i den igen”- og “det var ikke en fuser” som fædrene siger, høhø. Hendes to sønner kom så til verden ni måneders tid efter – lavet af hver deres sædcelle. Voila! Egentlig ret sejt, at den slags også kan lade sig gøre, synes jeg. Kroppen er vild – og de fædre til tvillingerne i indslaget er også ret vilde 😉

Rigtig godt nytår til jer alle, med et ønske om alt det bedste!

 

Stort knus fra May

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top