May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nemme choko-lakrids mandler – sydhavnsmor.dk

c9d60053-ced1-4420-b0b4-4466682e433bHVER gang jeg handler falder jeg (åbenbart) over hylden med de der plastikbøtter hvori der  ligger choko-lakrids mandler. Jeg ELSKER dem, og blev derfor nødt til selv at fremstille lignende, da jeg jo lige så godt kan lære det – så hele madbudgettet ikke ryger til dåserne 😉

De er virkelig nemme at lave, og jeg har nu forsøgt med med to forskellige slags – en udgave med ristede mandler og en med neutrale (rå). Selv er jeg mest til sidstnævnte, men det er jo en smagssag.

Sådan gør du (for at få mine favoritter – hvis du ønsker dine ristede så put dem i ovnen i 7-8 min. på 200 C først og lad dem køle af):

Smelt 80 g. mørk chokolade i et vandbad. Smid 100 g. mandler i den smeltede chokolade og vend dem til de er smurt helt ind. Læg dem derefter på et stykke bagepapir – spredt lidt ud og drys lakridspulver ud over dem. Put nødderne i køleskabet til de skal spises.

Du skal altså kun bruge:

-100 g mandler (du vælger selv om de skal smuttes, altså om de skal ‘skrælles’ først – jeg laver dem med skræl, men de er lidt mere ‘købe-agtige’ uden skræl måske…)

-80 g chokolade

-Lakridspulver

 

 

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Nemme choko-lakrids mandler – sydhavnsmor.dk”

  1. Tusen takk for en fantastisk god ide!! Skal gå rett å kjøpe lakrispulver i morgen😂Gleder meg!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top