May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sydhavnsmors venindebog: Sofie Elkjær Jensen

Sofie Elkjær Jensen er uddannet (RÅ dygtig) sopran, fra Operaakademiet. Jeg lærte den sjove, elskværdige kvinde at kende i 2005 på Det Kongelige Teater, hvor vi var kollegaer.

I 2014 var hun nomineret til en Reumert, som ‘Årets sanger’. Og i går blev det offentliggjort, at forestillingen ‘Powder her face’, som Sofie netop har medvirket i på Det Kongelige Teater, safsusme’ også er nomineret til en Reumert, som ‘Årets opera’. Ret blæret, ik?  😉 Læs her, om viiiildt inspirerende og topseje Sofie!

sofieelkjær

Kælenavn:

Min kæreste kalder mig smauki og smukka, og ellers blir jeg kaldt alt fra Sof til Fie til Miss Sophie.

Yndlingsfarve:

Blå i alle afskygninger

Livret:

Nr. 9 med oksekød fra AROII

Idol:

Frida Kahlo

Fritidsinteresser:

At læse

Yndlingsdestination:

New York. Altid.

Yndlingsspot i Kbh:

Atlas Bar og Gamle Scene

Favoritbog:

Anna Karenina

Hvad har du altid med i tasken:

Udover de mere sædvanlige ting som mobil og pung, så har jeg altid en node eller bog med. Og saltvandspippetter. Og vandflaske. Og tusind forskellige halstabletter.

Tre ting på en øde ø:

Mit plejebarn, min kæreste og min mentholathum

Hvilken sanger/inde beundrer du mest:

Maria Callas

Dit største ønske: At få børn

Hvad sætter du særlig pris på i venindeforhold:

Ærlighed, ikke at dømme hinanden, ikke at konkurrere med hinanden.

Hvad samler du på:

Bøger og mærkelige madvarer

Den vildeste oplevelse i dit liv til nu:

At blive nomineret til en Reumert for Årets Sanger i 2014.

Læs også: Sydhavnsmors venindebog Johanne Schmidt-Nielsen, min 97-årige mormor, Gudrun Holm og Sys Bjerre 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top