May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Inviteret på pressetur til udlandet – sydhavnsmor.dk

img_3230

Tilbage i april var jeg inviteret til premiere på Dyrene i Hakkebakkeskoven filmen. Jeg havde slæbt avl og mand med, og det var så stor en oplevelse, særligt for Sofus, at han sov med et udklip fra et magasin af ræven fra filmen hver nat, og ville se filmen igen. Det gjorde han med mormor nogle uger senere, og bamsen han fik i biffen til premieren af en af figurerne har trofast fulgt ham rundt over ALT!

I den kommende weekend er vi inviteret med på pressetur til Dyreparken i Kristianssand for at bo på Sørøverhotellet (kæmpe hit hos Sofus der dagligt går udklædt i vuggeren med pirat-tøj), hvor vi skal i filmstudierne til Hakkebakke Skoven filmen og masse andet som er inkluderet i det travle program – det blir’ møg fedt, og selvom det er en park for børn, tror jeg at jeg har mindst lige så meget optur over hvor genialt det lyder og ser ud på billeder, som dem på to og fem.

Det kan godt være at bloggerlivet ikke er særligt glamourøst til hverdag, men nogle gange har man jo lov til at være heldig 😉

Vi skal være i Norge fra lørdag til mandag, så det blir et stramt og pakket program, hvor vi både skal opholde os- og bo i Dyreparken, hvor der foruden et Hakkebakkeskoven-land også fx er et Kardemomme-land. Og jeg har hørt at det skulle være rocker gennemført – men det kommer jeg selvfølgelig til at dokumentere i et andet indlæg fyyyyldt med billeder, efter rejsen! 🙂 Vi skal efterfølgende opholde os på et stoooort og fint hotel midt i Kristianssand, og crashe byen for hårdt (altså i de lyse timer – ungerne er jo for helvede med 😉 ) , ud at klatre i Høyt og Lavt og shoppe masser af fiskeboller med hjem, og alle de andre ting der er billige i Norge – som du kan læse om her.

Fååååårk, jeg glæder mig for vildt! Vi er tyve bloggere med familier der skal afsted og det blir møg hyggeligt og sjovt!

Nogen der har været i Dyreparken Kristianssand, eller “bare” Kristiansand? Jeg er jo halvt nordmand og har en snart 99-årig mormor i Asker, udenfor Oslo, plus en bunke fætre og en onkel, men har aldrig været i Sørlandet. Det ser dejligt ud, og håber ikke jeg brækker hverken arme eller ben, når jeg skal klatre i høje trætoppe mandag inden turen går hjem over det jyske via Hirtshals. Tip endelig hvis du kender til byen og har nogle must-see- attraktioner. Ha’ det!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top