May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

SOLBRILLERNE I (OGSÅ) VIL HA’ ;-) – sydhavnsmor.dk

img_3939

Ammen, I ku måske ikke være mere ligeglade med mine køb. Og så dog alligevel – for solbrillerne som jeg netop har fået er edderhylme blevet efterspurgt på min Insta-Story – hvilken Ray-Ban model de er, og det er denne (som er på tilbud nu!) 🙂 Samtidigt får I lige min sølvtand med i bøtten – den blev lavet i gamle daw, hvor plastik endnu ikke var opfundet 😉

Desuden har jeg købt disse mega pæne vinglas uden fod til ingen penge her. Bare lige et tip, hvis man ikke har noget (pænt) at drikke sine roséflasker af 😉 De er jo gode til både hverdag og fest – alt fra vand, til drinks kan serveres i de her pæne glas! 🙂 4 styks for en hundredemand! SÅ skal der altså bælles, venner!

glas

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top