SOLBRILLERNE I (OGSÅ) VIL HA’ ;-) – SYDHAVNSMOR.DK

img_3939

Ammen, I ku måske ikke være mere ligeglade med mine køb. Og så dog alligevel – for solbrillerne som jeg netop har fået er edderhylme blevet efterspurgt på min Insta-Story – hvilken Ray-Ban model de er, og det er denne (som er på tilbud nu!) 🙂 Samtidigt får I lige min sølvtand med i bøtten – den blev lavet i gamle daw, hvor plastik endnu ikke var opfundet 😉

Desuden har jeg købt disse mega pæne vinglas uden fod til ingen penge her. Bare lige et tip, hvis man ikke har noget (pænt) at drikke sine roséflasker af 😉 De er jo gode til både hverdag og fest – alt fra vand, til drinks kan serveres i de her pæne glas! 🙂 4 styks for en hundredemand! SÅ skal der altså bælles, venner!

glas

Indeholder affiliatelinks 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *