Københavns bedste glutenfri pizza findes i 2450 – Sydhavnsmor.dk

img_9551

Jeg er efterhånden ret meget inde i den glutenfri verden, da jeg har en søster og far der ikke tåler gluten og derfor altid tager særlige hensyn, når vi skal spise sammen. Derfor er jeg også ekstra glad for nyheden om at vi i 2450 SYDHAVNEN har fået et af de, til stadighed, særlige pizzeriaer der serverer glutenfri pizza! Der er ikke mange af dem i København selvom det er en meget udbredt allergi, og derfor vil jeg lige dele nyheden med jer alle sammen – kom til Borgbjergsvej 50 og spis på 2450, for det er virkelig en god og sprød pizza de laver! Egentlig er det det gamle Bella Pizza der har lavet en makeover og samtidigt også fået lækre salater (fx med bagt græskar) i deres montrer. I love it! Så nu er det slut med at skulle hele vejen til Vesterbro for at hente sundere og lækker (glutenfri) takeaway!

Se menuen hos min pizza-pusher her. Han bringer ud til alle pizza-happy typer, og en alm. pizza med glutenfri bund koster en 20’er mere end de almindelige, og en familiepizza med glutenfri bund koster +30 kroner.

 

NAMNAMNAMMENAM!!!

 

Læs også En anderledes og personlig julegave 

Glutenfri guide til København 

Glutenfri guide til København #2

 

Kommentarer (2)

  • Hej 🙂
    Elsker du blogger om mit hood og hvor er her bare fantastisk!
    Jeg har en umanerlig trang til pizza i dag, så du skulle vel ikke tilfældigvis vide hvor jeg finder den bedste, som ikke nødvendigvis er glutenfri?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *