May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Ses på den anden side!

imageJeg stikker af. Helt og aldeles. Fra familien. Fra København. Jeg er nemlig på vej til Sverige! Hende her og jeg skal på venindetur i det svenske, hvor vi skal knævre igennem, drikke hvidvin, boble rundt i et spa og nyde FRIHEDEN. Bare et lille bitte, enkelt døgn.

Jeg har glædet mig som pisket til at slippe tankerne løs, få kæften i galop og sove længe i morgen! Ingen børn skal vække mig med tilstoppede vinter-næser, host, gråd gennem natten og ingen skal hive mig i armen kl 5.30 og sige ‘moooooar, jeg er suuuuulten!’.

Jeg skal være beruset, spise god mad, bagtale mænd og skrige af grin. Ligesom i gamle dage, før jeg fik børn. Jeg skal sgu på ‘ferie’. Sådan føles det. I dén grad.

Når man får et barn kan det være vanskeligt at tage væk fra det, de første mange måneder. For det første har man ikke lyst. Jeg havde i hvert fald ikke. Og for det andet er der også alle de der anbefalinger om hvor længe man egentlig må være væk fra de små pomfritter. Jeg er ret sikker på, at børn har godt af at være sammen med deres forældre. Næsten hele tiden. Men jeg tror altså ikke at det skader børnene, at man som forældre tager et par dage væk for at puste ud og komme tilbage med ny energi. Så længe de ikke er afhængige af vores babser. Som jeg i øvrigt  regner med selv at bringe med hjem, retur over grænsen. Altså ny energi.

Det er helt åndsvagt, men man kan glæde sig ligeså meget til at komme tilbage og kysse sine børn i hele fjæset som at tage afsted. Hvilket jo er ret heldigt. Så er der dobbelt op på glæder ved at stikke af.

Men for at få følelsen af at ens liv ikke kun handler om kærlighed til sine små bøffer, praktiske tjanser, søvnunderskud og hverdagsskænderier, som det gør og også i høj grad bør gøre, mener jeg, at det er mere end sundt at stikke af fra hverdagen engang i mellem. Mærke suset og rusen, drikke sig en skid på med veninderne og mærke sig selv. Ikke kun være MOR.

Hvad tænker I?

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

2 kommentarer til “Ses på den anden side!”

  1. Hvor er det skønt for dig May 🙂
    Jeg synes, at det er vigtigt, at komme væk en gang i mellem. Min mand og jeg tog en uge til Sicillien i sommers uden børn, og hvor var det skønt bare det at kunne gå og holde i hånd, og det at kunne tage på “date” hver dag i en uge, og så kunne vi sørme også have længere samtaler, der ikke blev afbrudt med moooaaaar 🙂
    Vi kom hjem til vores skønne børn med ny energi.

    1. Wow, det lyder virkelig lækkert Mie! En hel uge – shit, tænk når mine børn er så store vi også kan skride så længe. Yes, det blir fedt <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top