May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Mangler du en bolig? Her er et par tips, som forhåbentlig gir’ bid

manglerduenbolig

Jeg får ofte forespørgsler om hjælp til at finde en bolig fra venner, bekendte og somme tider læsere, der står i en manglende boligsituation. Jeg ville ønske, at jeg kunne hjælpe alle, men der er desværre ikke plads i min Sydhavnslejlighed, selvom det helt sikkert ville være super hyggeligt med en masse godt selskab 😉

Det er ikke fordi jeg har opskriften på at finde en bolig NU. Men jeg har erfaret mig nogle tricks, som forhåbentlig kan gøre det nemmere at finde en lejlighed. First of all; BRUG DIT NETVÆRK. Uanset om det er stort eller småt. Jeg kan ikke sige det nok – det meste kommer til dig igennem dit netværk. Facebook kan i nogles øjne være dødirriterende, men det er også et hamrende effektivt redskab til mange ting; fx at opdateres på sydhavnsmor.dk ;), men i særdeleshed også til at finde en bolig. Lav et opslag og få dine venner til at dele det. Det virker for rigtig mange! Tilføj evt. et billede af dig selv, med en sød og tyk baby af en art –  eller en kattekilling, så lover jeg dig for at dit opslag ryger viralt 😉

En anden model er at gennem-google boligselskaber og droppe de store, hvis ikke du allerede har stået på listen siden 80’erne. Jeg kender flere der indenfor de sidste år har fået boliger hurtigt (uden at have stået på liste i årevis) gennem eksempelvis 3B og lignende boligselskaber. Skriv direkte til de mindre boligforeninger. Her hjælper vedhæftede billeder af cute babies, kattekillinger og kinky kavalergange måske ikke, men skriver du på det rigtige tidspunkt, kan du være heldig at få bid. På Landsbyggefondens hjemmeside er der en oversigt over alle almene boligforeninger i landet. Stik dem du finder interessante en mail, fold hænderne og håb på det bedste. Jeg krydser fingre 🙂

Flere banker og sparekasser administrerer også boliger. Jeg er for nyligt selv blevet tilbudt en ret cool bolig, tæt ved Fisketorvet, fordi jeg skrev mig op på en venteliste, gennem banken. De tilbød mig boligen bare tre uger efter jeg havde skrevet mig op. Jeg takkede dog nej, fordi jeg er svært tilfreds med at bo hvor jeg bor – luksusproblem, I know! De er (selvfølgelig – øv med øv på) alle snuppet nu, for man skal være lynhurtig, men undersøg om din bank eller sparekasse har nogle kontakter.

Har I andre nogle gode tips som I vil dele ud af, så smid endelig en kommentar! 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Fra bymødre til forstadsfruer

 Line og Louise er gode veninder, tilbage fra pædagogstudiet. De er også familiemødre til hver deres to piger. Sammen med deres børn og mænd har

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top