May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Københavnerguide: Her er byens perler. Især for os med børn

Sidste år fik jeg en masse smukke, dejlige og skønne mødre til at guide os gennem deres børnevenligebydele. Hvilke spots var deres favoritter, hvilke børnevenlige cafeer var de bedste i deres hood, og hvor kunne man hive ungerne med til gratis sjov og ballade?

nøøøjdetforbørnbørnevenligbydel

Jeg har samlet de fem guides i dette indlæg. Selv har jeg boet i mere end 10 år i København K, og synes at bydelen, trods for en overordentlig omgang turister og en frygtelig masse urin i Pisserenden ;), er yderst børnevenlig. Jeg har begået mig ufatteligt meget på Vesterbro, fordi begge mine baryler går i institution dér, og fordi min søster (der for nyligt, har lavet denne interiør – og mode guide) og størsteparten af mine veninder bor der. Det er i den grad også en bydel, med mange gratis aktiviteter for børn. Jeg er særligt vild med Absalon og Teatret Zeppelin. 

På Østerbro findes der barnevognsparader gennem gaderne, der er mange grønne områder og bydelen summer af sunde og glade børn. Selv har vi brugt Remisen en del. Amager har stranden, Fælleden, Dyrskuer og en masse andet topgear og lir, der gør bydelen yderst børnevenlig. Nørrebro slog jeg mine første teltpløkker i, da jeg rykkede fra hjemstavnen, Hvidovre (Læs HER om Lars, min første roomie og hvordan han uden at vide det, har påvirket indlægget fra i søndags 😉 ). Jeg husker tydeligt læssevis af dejlige unger på Nørrebro, der røg rundt i gaderne, og sidenhen er der kommet utroligt mange børnevenlige faciliteter til. Fx i Nørrebrohallen. Det samme med hippe Nord Vest. Og ja… Sydhavnen of course! Her har vi Tippen, Dyremarken, Valbyparken med naturlegepladsen og en helt masse andet fedt.

Læs med og lad dig inspirere til en tur ud i forårssolen – med eller uden baryler… 😉

nanalou

Læs Nanas guide:

“Vis os din børnevenlige bydel – København K”

 

amalie2

Læs Amalies guide:

“Vis os din børnevenlige bydel – Vesterbro”

 

IMG_0653

Læs Sarahs guide:

“Vis os din børnevenlige bydel – Østerbro”

 

looellenanton

Læs Louises guide:

“Vis os din børnevenlige bydel – Amager”

 

sofiebillede

Læs Sofies guide:

“Vis os din børnevenlige bydel – Nørrebro & Nord Vest”

 

Og I undrer jer vel over, at der ikke er en guide for bydelen over dem alle – superhippe Sydhavnen? 😉 Mjooo, dén mangler i aller højeste grad! Så er der nogle friske Sydhavnere derude, der har mod på at uddybe, hvad der netop er særligt interessant i Sydhavnen for børn og deres myndige sjæle, så smid mig gerne en privat besked på Facebook eller send en mail til maysilja@gmail.com, yaaaay! 🙂

 SMÆKKYS!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Tøsetur – not for the boys!

Det kan godt være lidt svært nogle gange, at have en lillebror. Når man får sådan én er det ekstra vigtigt, at vi forældre husker, at lave

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top