madplansbog max 500 kcal
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min nye e-bog: Madplaner og opskrifter på max 500 kcal

Jeg viste, I stories, på min Instagram @sydhavnsmor.dk, at Maria fra Mad og Kærlighed og jeg, har gang i en e-bog sammen. Vi ligger under samme agentur, Voxblog Agency, som Nana Voxblog driver, og har begge interesse indenfor mad. Maria er uddannet smørrebrødsjomfru, jeg har en kandidat i pædagogisk antropologi, men lavede mit feltarbejde til mit speciale i Meyers Madhus. Her fulgte jeg et hold unge mennesker i tre måneder, som lærte at lave mad. Uma lå i min mave dengang, men det var først efter at have født Sofus, nogle år senere, at min ægte interesse indenfor mad og KAGE kom til. For ærligt, har jeg gjort mig mest i kage (og udgivet en bog og lavet flere e-bøger om dét). Maria er netop ved at udgive hendes anden fysiske bog, Juniorkogebogen, som er lavet med hendes datter. Men hun har mange jern i ilden, og er også ved at lave en e-bog sammen med mig. Nok den flotteste e-bog jeg får på cv’et. Min og Marias nye e-bog: Madplaner og opskrifter på max 500 kcal.

Min og Marias nye e-bog: Madplaner og opskrifter på max 500 kcal

Idéen til den nye e-bog, som kommer til at indeholde 28 opskrifter på nem hverdagsmad for hele familien, på max 500 kcal, fik vi en dag da vi sad på Marias flotte kontor, på Amager. Maria er Amagerkaner med stort A. Og jeg er jo i virkeligheden en totalt snyde-Sydhavner, der før SV boede i Indre København, var snobbet som bare faen’ og ikke begav mig udenfor voldene, med mindre der var rigelige mængder rødvin 😉

Oprindeligt er jeg dog ærke Vestegns-tøs fra Hvidovre (ret præcist 6 km fra Rådhuspladsen). Jeg er vokset op i et pænere villakvarter på grænsen til Valby, i det man nok kalder en god gammeldags kernefamilie, med mor, far og lillesøster. En god barndom, hvis man ser bort fra min problemklasse på Holmegårdsskolen, hvor flere havde det svært, hvilket skulle gå ud over nogle af os, der egentlig havde en solid base. It was not all fun, men jeg skiftede skole i 8. og kom ind i verdens bedste klasse, og er stadig rigtig gode veninder og venner med flere fra Risbjergskolen den dag i dag <3

Sund mad til hele familien

Jeg har selv været på et utal af slankekure i mit liv, men i 2018 tog jeg en spontan beslutning, efter selv at have tabt mig 10 kg, jeg endelig havde holdt nede i flere år. Jeg læste til kostvejleder, og har siden hjulpet flere hundrede, primært kvinder, med at tabe sig, uden mangel på alt det vi elsker: kage, vin und so weiter.

Overordnet lever jeg om min familie sundt. Men vi snacker og vælter os også i rødvin, chips, slik og pizza. Vi lever normalt. Det handler om balance. I min kostvejledning kører jeg primært online forløb der inkluderer min vægttabspakke. Men mange har efterspurgt flere sundere opskrifter på hverdagsmad for hele familien. Og det er netop hvad Maria og jeg har udviklet i vores nye e-bog, der kommer til salg i starten af det nye år.

28 opskrifter på sund familiemad

Vi er pt i gang med at lave e-bogen der kommer til at indeholde 28 opskrifter (og indkøbslister) på NEM familiemad, mange helt klassiske retter, der er ‘rigtig’ fordelt efter kostvejlederens principper; grøntsager, protein, fuldkorn, sundt fedt… og med omtanke for madspild. Dvs. at det heller ikke bliver hamrende dyrt at handle ind, fordi det er enkle opskrifter, alle kan være med på, selv dem der ikke er vandt til at lave masser af mad…

Jeg har selv manglet præcist denne bog da jeg var under vægttab – og i min dagligdag generelt. En e-bog, man kan have liggende på sin telefon, og blot åbne når maden skal laves, eller når der skal handles ind til ugen – alt hvad der skal bruges til ugens aftenmåltider står beskrevet (til 4 personer) og får man ikke mad på jobbet laver man evt. en halv omgang mere og tager det med i madpakken dagen efter, Simpelt, økonomisk og lækkert. Maria er SÅ god til det med maden, jeg regner kcal-indholder ud og guider ift mængder af grønt, protein osv. så det er helt optimalt og sundt – stadig med MASSER af smag.

Meld jer gerne til mit nyhedsbrev på sydhavnsmor.dk – HER, så du er sikker på at få det gode tilbud på e-bogen, så snart den er færdig <3

Er der noget du drømmer om på bloggen så skriv endelig en kommentar herunder <3

Del på Facebook

4 kommentarer til “Min nye e-bog: Madplaner og opskrifter på max 500 kcal”

    1. Nej den kom aldrig men planen og masser af forarbejdet er der 😉 – sådan er det desværre, at nogle af de (selvstændige) planer kommer på laaang standby yoga for få timer i døgnet. Øv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top