SmART Pixelator
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Måske årets bedste julegave til børnene?

SmART Pixelator

På en skala på 1-10 hvor kreative er I så med jeres børn? Jeg skal være bundærlig, og sige vi ofte kaster os foran kassen, når vi kommer hjem efter en længere dag i skole, børnehave og på arbejde. Det er sgu ikke fordi jeg kan prale af titlen som verdens mest kreative mor. Ikke når det gælder sådan noget med kastanjedyr, hjemmelavet modellervoks og fingermaling. Der ligger jeg på en 2’er på skalaen. Jeg elsker tanken, men når det så gælder, bakker jeg altid ud, og foreslår en bog eller en omgang Ludo. Noget der er mere overskueligt for mig 😉 Uma fik for et par uger siden en SmART Pixelator. Det er et nyt værktøj til pixelkunst. Og hun synes vi skal give det til hendes grandkusine i julegave, fordi det er årets bedste (jule)gave, siger hun 😉

Perlemønstre i 3D og med egne fotos

Man kan lave et hav af perle- og pailletmønstre med Pixelatoren. Det er en mindre maskine der omdanner fotos til pixellerede billleder, som man kan designe med SmART Pixelator perler (de skal købes ved siden af).

Man kan bruge både de forudindlæste skabeloner, der hører med til maskinen, eller man kan anvende egne fotos og omdanne dem til perle- og pailletkunst. Man forvandler sine fotos fra telefonen til billeder bestående af 32 gange 32 pixels via bluetooth, som overføres til Pixelatoren. Når du har hentet billedet dine børn ønsker at pixelere, trykker de bare på Start-knappen og så går man skridt for skridt fremad, med de farver som lyser op på Pixalatoren. Det er edder’nemt. Uma var meget koncentreret om det, og nu har vi nu planer om at bygge et piratskib i 3D, da det også er en af de muligheder maskinen kan.

I kender måske hende Anja, der laver perlekunst? Hun laver nogle ret vilde ting, og det kan børnene (selv!) med denne lille maskine. Dog kræver det at de låner mors eller fars telefon, da man skal bruge en gratis app, for at lave de forskellige designs 😉 Men det er nemt, og Uma fik hele dage til at gå i sommerhuset i efterårsferien med Pixelatoren, mens vi andre gjorde klar til Sofus 5 års fødselsdagsfest.

Bruger man perler skal de stryges, ligesom vi kender fra normale perleplader. Men bruger man fx pailletterne i stedet for perler til sit pixellerede billede, hører der en ramme med til, som man sætter billedet ind i til sidst. Det er nemt at skifte rammen, når man laver ny paillet-kunst.

Den anbefales fra 7 år, som Uma er. Men Sofus har også brugt vores, og han er kun 5 år.

Jeg er lidt nået dertil, efter at have været mor til små børn (der roder ;)) i 7 år, at jeg ikke gider at købe mere bras til ungerne. Og så synes jeg sgu også det er svært at finde på gaver til dem. De er jo så heldige, at have nærmest alt. Men to ting, der aldrig går af mode, er at tegne og lave perler. Derfor synes jeg det her er en god gave og investering vi har gjort, som jeg er sikker på vil blive brugt flittigt i Sydhavnshytten.

Der hører forskellige slags perler og pailetter med til maskinen, som man køber seperat, så man kan lave forskellig slags Pixelatorkunst. Hvis I tænker det også kunne være noget for jeres børn, måske til julegave, kan I se mere her 🙂

SmART Pixelator forhandles flere steder bl.a. i Buddy, COOLSHOP, Coop.dk, Legekæden, Kids Coolshop, Magasin, Proshop Aps, BR & Panduro Hobby.

SmART Pixelator

Læs mere fra “familie-kategorien” her.

Del på Facebook

5 kommentarer til “Måske årets bedste julegave til børnene?”

  1. Hvor køber du perlerne til katten ? Farverne var desværre ikke med Smart Pixelator ? Ej heller i Pixelator lille perlesæt.

  2. Hvor får du fat i perler (andet end den pakke med 8 farver, jeg indtil nu har fundet – har brug for andre farver) ??

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top