May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

6 ting jeg skal i efterårsferien (med avl) – sydhavnsmor.dk

frostbroedre

(Billedet er fra forestillingen Frostbrødre)

Det er lige før jeg havde gjort følgende, selvom jeg ikke havde haft børn. Måske fordi jeg ved, hvad jeg vil gå glip af, hvis ikke jeg tager vinterjakken på og drøner afsted 🙂

  1. Cirkusmuseet byder på et fabelagtigt show med artisterne Max og Ulf Carling, det sker fra d. 17/10-21/10 alle dage kl. 11. Du kan reservere billetter på cirkusbyen@hvidovre.dk. De har også Cirkusleg og sjove kreative sysler i ferien (som de selv udtrykker det 😉 ).
  2. Familieforestillingen Frostbrødre spiller på Teatret Zeppelin, og man skulle være et skarn, hvis ikke man drønede forbi med hele den pukkelryggede – for det er fantastisk at opleve for både børn (fra 7 år) og voksne. Jeg har allerede set forestillingen, som er inspireret af nordisk mytologi, men skal stensikkert gense den, for den er hamrende fængende og magisk! Se mere HER.
  3. I dag, fredag, skal jeg med barylerne til dette spændende arrangement for børn (og deres voksne) på Nordisk Film, i forbindelse med kulturnatten. Smølferne tropper op i ‘levende live’, der vises børnefilm i biffen og der er Lego-skattejagt og meget mer’. Det hele er gratis! Herre sejt, der også bliver lavet store kulturnat-arrangementer for de mindste – det vil ingen da gå glip af? 🙂
  4. Når nu der snakkes kulturnat – skal vi voksne sgu’dda heller ikke snydes. Det blir vi nu nok ikke, men det kan måske føles lidt sådan, i et indlæg som dette, der er plastret til med arrangementer som primært henvender sig til vores elskede avl?! 😉 NÅR du nu i aften, alligevel er på vej til denne koncert på Loppen, så slå et smut forbi det cooleste designmarked på Børsen, som Designer Space står bag. Jeg er så åndssvagt ked af at jeg ikke kan komme, men man kan jo ikke alt… så shop for mig, hvis du tropper op. Har tidligere været forbi deres marked og de har vildt mange boder med de PÆNESTE ting.
  5. Tirsdag, er der som altid gratis bio for ungerne i Valby Kino. Og det skal vi! Læs mere HER. 
  6. Kvartershuset i Sydhavnen er renoveret og har fra 1. oktober åbnet et legeland for the locals. Primært de kort-benene 😉 Hvis man er sød, må man sikkert gerne tjekke det ud, selvom man er fra en anden by(del). Det koster sølle 30 kr pr mand  – for både børn og voksne, men så kan der også mega-hoppes i hoppeborge fra kl. 10-16, i weekenden. Og er man sulten imens man er der (og ved det på forhånd), kan man når man køber billetter også bestille mad for 25 kr pr banan. Med en banan menes en person. Bare lige så ingen bliver forvirrede 😉

GOD EFTERÅRSFERIE, ALLESAMMEN <3

PS: Jeg skal på spa- og shoppeferie i FIRE dage, uden børn! Det blir vildt!

Hvad skal I?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Køge
Danmark
Sydhavnsmor

Mit crush på Køge!

Annonce for Strædet Køge Det skæveste, mest charmerende hus. Min udvoksning var slem, mine spidser var brændt helt af efter tre uger i Malaysia, og derfor

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top