vægttabspakke
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Test af min egen vægttabspakke

Jeg har taget fire kilo på over en kortere periode. Det kan ske selv for en kostvejleder 😉 Jeg ikke er overvægtig, og jeg er ikke tyk. Men jeg har det ikke godt med de fire kilo, fordi det ikke er muskler, men fedt. Fedt som sætter sig på min mave, hals og arme – steder jeg kan se dem når jeg tager tøj på, og ikke føler mig godt tilpas med. Så nu har jeg besluttet mig for, inden det løber af sporet, og det bliver uoverskueligt fordi vægtøgningen fortsætter, at gøre noget ved det. Ingen andre end jeg kan gøre det, så nu strammer jeg mig lige an og laver en test af min egen vægttabspakke. For den ved jeg virker!

Det er ret skørt at tænke på hvor mange klienter jeg har haft i forløb siden jeg blev uddannet kostvejleder for halvandet år siden. Det lå egentlig ikke i kortene at jeg skulle gå dén vej, da jeg har læst mange pr på uni, og troede min vej skulle være indenfor det pædagogiske antropologiske felt. Men en barsel, og en mulighed for at leve af mine sociale medier, gjorde at jeg aldrig fik hoppet ombord på dét skib. Min interesse for kost, efter jeg selv tabte mig, relativt nemt og på en virkelig overskueligt måde, gjorde at jeg tog kostvejleder uddannelsen. Og mange har efterfølgende tabt sig – nogle rigtig, rigtig mange kilo, ved at spise efter min vægttabspakke og evt. et sidestillende (online) forløb med ugentlig opfølgning og vejledning efter behov.

Vægttabspakken er bygget op efter de principper der virkede for mig selv; plads til ALT, også kage, vin og fester. Alt tilpasset den enkelte person, efter BMR/ hvilestoftskifte. Derfor findes den både til 1300, 1400, 1500, 1600 og 1700 kcal. Jeg spiser selv efter den på 1400 kcal, da det passer til mig.

1400 kcal

1400 kcal lyder ikke af meget, men det kan jeg sagtens blive mæt for. Når jeg vender mig til det. Jeg er vandt til at spise ‘let’ til hverdag; mindre portioner end før. Det er en af de store ændringer jeg selv gjorde mig under mit vægttab, ved at lære om kosten og hvad der mætter godt og samtidigt ikke indeholder masser af (tomme) kcal, og dét jeg lærer andre (som der også står info om ved den skriftlige vejledning man får med, når man køber min vægttabspakke.

Hvor meget taber jeg mig?

Jeg siger som tommelfingerregel, at man taber sig 0,5-1 kg om ugen ved at spise efter mine planer, og det ved jeg af erfaring, og fordi jeg selv har udregnet planerne til de forskellige BMR. Der er byttelister med til de tre kostplaner i pakken, så dagene ikke bliver ens, og det er helt almindelig mad man spiser.

Jeg vejer i dag (d. 19. oktober 2020) 64,6 kg.

Jeg ved ikke hvad mit mål er, men ca. minus 4 kg. Der har jeg ligget stabilt i nogle år, også lidt under, men dér, rundt 60, plejer jeg, når jeg også motionerer ved en masse gåture, at have det rigtigt godt med mig selv & min krop. Jeg har tilmed købt nogle balle-elastikker, ud over min TRX, som jeg endnu ikke har sat mig ind i, så jeg kan få en flottere røv, haha. Og så har jeg downloaded en app, der var flere af mine Instagram følgere på @sydhavnsmor.dk der anbefalede mig; Couch 5 K, så jeg kan lære at løbe 😉 Dét gad jeg nemlig godt, også selvom jeg måske synes det er et lidt dumt tidspunkt (koldt udenfor!) at lære mig det på, men alle tidspunkter er dårlige for alt. Ligesom at starte vægttab oven i julehygge-tiden som kommer snart – men dér regner jeg med at være t’tilbage’ og kunne nyde det hele, i rette mængder.

Man skal bare gøre det! Vil du vær?

kan du hapse vægttabspakken her – jeg udregner gerne dit behov for kcal hvis du sender mig en mail til kostvejledning@sydhavnsmor.dk, med alder og vægt. Ellers kan du følge med på min IG @sydhavnsmor.dk i stories, hvis du vil – jeg vejer mig (offentligt) hver mandag, dérinde 😉 Håber jeg har succes, heh!

God aften <3, May

Del på Facebook

6 kommentarer til “Test af min egen vægttabspakke”

 1. Hej🦋
  Jeg vil også rigtig gerne tabe de gyldne 5 kg
  Vejer 78 kg og er 47 år
  Kh Malene 🐴

  1. Kære Malene
   Pakken på 1500 kcal passer til dig og dit BMR 🙂 Dit BMR er 1446 kcal så den ligger lige mellem 14-1500 kcal men jeg anbefaler altid at man runder op til nærmeste 100, da vægttabet ikke er mere end 70 g ugentligt, men følelsen af de 100 kcal dagligt mærkes 🙂 Kh May

 2. Hej 🙂
  Jeg er i tvivl om hvor mange kalorier jeg skal indtage til et vægttab på ca. 20 kilo.
  Vejer 85 kg, er 166 cm høj og er 28 år.
  Med det du anbefaler og med din kostplan, hvor meget kan jeg tabe mig om ugen/måneden- eller hvor lang tid vil det tage mig at tabe mig de 20 kilo?
  På forhånd tak! 🙂

 3. Majken Nielsen

  Jeg vil rigtig gerne igang. Jeg er 43 år og 163 cm høj og vejer 68 kg.
  Vil gerne tabe 10 kg mindst. Vil du skrive til mig?

  1. Kære Majken vil du skrive mig en mail tak 🙂 Måske er det dig der skrev i dag 🙂 Du er meget velkommen til at være med i det nye forløb på 6 uger for 650 kr som er næsten halv pris. Kh

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top