gave til en 6 årig
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Gaveønsker til en dreng på 6 år

Indeholder reklamelinks

Jeg var selv lige et smut på google, for at skrive noget lignende; gaveønsker til en dreng på 6 år, for jeg synes ærligt ikke det er nemt at finde gaver til fødselsdage og jul. Mine børn har umiddelbart hvad de skal bruge, og jeg nægter at købe plastik-dimser til dem, selvom de ønsker sig dem. For det flyder, fylder og går i stykker. Jeg vil hellere (overordnet) købe gode gaver, der holder og som kan bruges længe, og gerne noget vi som familie – sammen – kan få glæde af.

Sofus fylder seks i dag, og han har ikke ønsket sig meget andet end en legelort, en særlig Pokemon-bamse og et løbehjul. I dag fejrer vi hans fødselsdag i vores sommerhus i Kulhuse, sammen med morfar og Preben der er heroppe i forvejen (Preben er min fars gode ven, ikke hans mand – min far er på sit 40’ende år med min mor 😉 Prebse skulle ellers have været så velkommen for mig, haha).

Gaveønsker til en dreng på 6 år – Sofus gaver

Det er vel individuelt hvad man ønsker sig som 6-årig, og jeg synes heller ikke man kan dele det helt op i drenge- og pigegaver, for mange af hans interesser spejler sig i Uma, hans storesøsters. Men følgende ting har hittet hos mit mindste avl.

En legelort

Sofus fik en legelort købt i Buddy, Frederikssundcentret, men den samme fås her til 29 kr.

Et løbehjul

Uma, Sofus storesøster på 8, fik et løbehjul da hun blev seks, og det er en perfekt alder at få et løbehjul, synes jeg. Sofus synes hans seje løbehjul, der er guld og sort, er mega cool – det kan fås her.

Umas løbehjul er ikke et trickløbehjul og hun er blevet vild med det her multifarvede løbehjul, man kan lave tricks på.

Brætspillet Børne Alias

Familiespillet Børne Alias har jeg udelukkende hørt godt om. Det er et ordforklaringsspil med billede. Man skal forklare ord og billeder for sit hold (man skal derfor mindst være fire spillere) ved at bruge sononymer og antonymer, ledetråde, lyde osv. Børn der ikke kan læse endnu kan også være med, da billederne viser ordene, som skal forklares. Hvert hold prøver at gætte så mange ord som muligt, inden tiden løber ud. Det er skide sjovt og kan bl.a. fås her på tilbud.

Alt med Pokemon

På et loppemarked i Frederikssund, fandt vi en tinbox med Pokemon, og dén ønskede han sig. Og fik (for 30 bananer), pakket ind ved morgenbordet i dag. Men Sofus er inde i en (meget lang) periode, hvor alt med Pokemon hitter voldsomt. Inde i H&M fandt han et halsrør og en kasket, som han har fået i dag, og han blev meget glad.

Du kan finde det hos H&M. Jeg faldt også over et par andre Pokemon-ting fra HM her. Men herinde er der mange flere ting, tror Sofus kunne have købt hele sitet!

Oplevelser

Noget af det bedste mine børn ved er at komme ud at opleve forskellige ting. Nogle af deres favoritter er DAC (Dansk Arkitektur Center), Tivoli, Zoologisk Have, Knuthenborg Safaripark på Lolland… vi var i Knuthenborg i lørdags, og dér er favoritterne er Dinoerne (der er kommet en ny langhals der er ligeså stor som de var dengang! & abeskoven.

Nogle andre ting han ønskede sig til sin fødselsdag er…

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

sinful sexlegetøj julekalender
Livsstil
Sydhavnsmor

Voksen julekalendere 2020

Jeg vil sgu da også have en julekalender – så det har jeg 😉 Her tipper jeg om voksen julekalendere 2020, til enhver smag; til

Læs mere »
Livsstil
Sydhavnsmor

10 MUST READ-BØGER FOR KVINDER

Sjove, seje og provokerende. Anderledes, sørgmodige og langt ude. Bogfan og bookstagrammer Mette Rou Lund, der arbejder på forlaget Lindhardt og Ringhof, har valgt 10

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top